Sponsorer

Sponsorer som gör det möjligt för mig att vara ute och tävla och träna.

Cykloteket, är cykelaffären som har allt i cykelväg till bra priser vare sig det gäller barncyklar, enklare vardagscyklar till riktiga tävlingsmaskiner och kläder och tillbehör.
KIA har de fina bilarna som vi kör till tävlingarna med. Riktigt prisvärda, komfortabla och driftsäkra bilar med gott om plats för både passagerare och cykel.


Trek som kommer att förse oss med både cyklar i världsklass men även hjul, däck, hjälmar, skor och reservdelar ifrån deras grymma Bontrager serie.
Trek har allt ifrån vanliga MTB:s till tempohojar, elcyklar och barncyklar.
Det finns en cykel till allt och alla.
Blir riktigt lätt och fint det här på materialsidan.


Pearl Izumi som kommer tillhandahålla kläder till oss av högsta kvalitet. De har riktigt fina sportkläder för både cykling, löpning och triathlon. Allt finns ifrån sommar till vinterkläder så att det går och träna bra året runt.


PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar inom Norden. Postnord levererar snabbt och smidigt till en billig peng

Oakley förser teamet med de bästa glasögonen som går att köpa. De har glasögon för alla typer av stilar som både skyddar ögonen och ger en otroligt bra skärpa.
Aktivitus kommer hjälpa oss med tester, utvärderingar och träningsupplägg så att vi får ut maximalt av våran träning.

Garmin levererar GPS:er i världsklass som har alla funktioner som behövs för att kunna träna bra och hitta hem för oss som kör vilse. Garmins pedaler med effektmätare är riktigt bra för att få se svart på vit hur mycket man tar i och hur formstatus ligger till.

Shimano har komponenterna som sitter på mina cyklar. Lätta och driftsäkra växlar och hjul till både mountainbike, landsvägs och crosscyklar.
Trax har GPS tracker system som gör att vi kan se var alla är någonstans. Grymt bra under tävling då servicebilen lättare kan hitta oss vid eventuella problem.

Thule färser teamet med cykelställ till Dacia-bilarna vi åker. De har stabila och smarta lösningar för både takräcken och dragkrok. De har grymma lösningar för transport av både sommar och vintersporter för bilar.

Naprapatulriksdal så är det Nils Westeberg som ser till att min rygg fungerar som den skall under tävlingar och hjälper till med övningar.


2 kommentarer:

Anonym sa...

" Postnord levererar snabbt och smidigt till en billig peng " ....
Well.... :)

Anonym sa...

Haha får en att fundera på sanningshalten i beskrivningen av övriga sponsorer