söndag 21 september 2008

Nu har det gasats på DM och med fyrhjuling.

Idag var det DM i Rudan. Det var en teknisk bana med inte så mycket backar så det passade mig bra.
Tyvärr lyckades jag inte ta starten då jag klanta mig och halka ur pedalen så jag hamna nästan sist. Så det var bara att sätta igång att jaga. Trots att det var trångt och tekniskt så lyckades jag köra upp mig till Justus som låg först i min klass redan på 1 varvet. Det var sen jag, Justus, Hjalle och David som hamna i en grupp och körde runt tillsamans. Jag kände att på dom tekniska partierna kunde jag dra ifrån och på grusvägarna och uppför så hängde jag bara med lite lungt och sparde på krafterna.

På sista varvet drog Justus iväg och grillade oss hårt men jag och resten av miniklungan klamrade oss fast. Justus drog nog lite för mycket för på sista uppförsbaken så stumna han rejält. David som körde Elit och hade 1 varv kvar drog konstigt nog upp spurten så jag hängde på och tryckte ifrån resten av gänget och blev därmed vinnare i min klass.

Kändes riktigt skönt. Och för första gången på riktigt länge lyckades jag skrämma upp pulsen rejält också, 183 i medel på sista varvet och 189 i max och 178 i medel totalt fan vad mitt hjärta har fått jobba hårt idag.
Så det blev jag som Vinnare, Justus 2:a och Gunnar Töjrén som var lite trött idag efter att ha kört långlopp igår kom 3:a.
För intresserade kommer resultat upp här sen.

Igår så testade jag lite ny träning. Var nämligen ute med Jimmy Lindregn och körde fyrhjuling.
Hans lillesyra och hennes pojkvän Jesper Rosling tävlade nämlligen i quadbike så vi fick äran och köra skiten ur deras fyrhjuling en Honda 400ex.

Fysatan vad kul det var och grymt jobbigt också att hålla reda på den 120kg ettriga maskinen under sig.
Vi var ute och körde på en crossbana ute vid Arninge. Efter ett par varvs testande var det bara att ladda fullt för att känna på pulsen lite.
Jimmy gasa på bra också men fick inte lika mycket flygtid....;o)
Ja det var ju inte riktigt jag på första bilden utan det var Jesper Roslig som visade var skåpet skulle stå....;o)
Här är jag på väg ut efter lite instruktioner på hur maskinen fungerar.
Det här vill jag verkligen testa igen, snacka om adrnalinkick.

Inga kommentarer: