söndag 21 december 2008

Nu har rullen fått gå varm...

3 intervallpass på rulle har jag hunnit med den här veckan. Det började med 1 timme i tisdags med 4x4min sen på onsdagen blev det 1x½ timme med 7x8min och igår så var det så trist väder ute så jag körde 1½ timme och då fick jag in 3x20minuters intervaller på rullen. Har även hunnit med 1timmes backintervaller på torsdagen. Dom tog bara 2:30min att komma uppför så det var inte allt för långt. Blev bara 5 intervaller på det backpasset för sen gick min skärm sönder då en pinne fick för sig att kila fast sig mellan skärmen och hjulet.
Känns som det har gått ganska bra. Har kört lite kortare och hårdare intervaller lite tidigare på vinterträningen nu. Får se om det ger några positiva resultat framåt våren sen. Har även kört en del styrketräning nu. Kör fler pass än förrut men kortare (max 1timme åt gången) Än så länge så känns det bra så förhoppningsvis så ska man kunna bli lite snabbare tills nästa år.
Fick in ett distanspass idag också. Blev 5:15 timmar mest på stigar och andra roliga vägar runt Hellas med Patrik och Andreas. Var kul att få komma ut i skogen lite. Brukar mest bli asfalt och grusväg i vanliga fall. Det är ju lite svårare att hålla jämn puls när man kör på stigar. Men å andra sidan tränar man lite andra muskler som kan vara bra och ha typ rygg, axlar, mage och armar som man inte gör på asfalten i lika stor utsträckning, och så får man lite teknikträning på köpet.
Hade äntligen fått på skärmarna på min nya vinterhoj och dom var verkligen sköna att ha idag då det var ganska grisigt ute på stigarna idag. Grymt halt var det också, man gick nästan på ställ i varenda kurva och jag fick lite konstig trampteknik då cyklen halvt försvann under en hela tiden, men det var kul.
Nu ska jag sova middag 1 timme som en lite bebis sen blir det slappa framför TV:n till någon bra film innan man går och lägger sig. Fan vad livet är gott ibland.

Inga kommentarer: