söndag 16 maj 2010

Trött dag i Billinge

Idag var det segt. Orka inte upp för backarna och när det väl gick utför så låg jag så långt bak så jag inte kunde köra på utför då alla som bränt om mig i backen bromsa för minsta lerpöl.
Det blev väldigt ryckig körning för mig i början då jag försökte komma ikapp utför och sen försöka täta luckan som blivit framför efter att jag kört om för att sedan bli ikapp och omkörd i backarna igen.

Jag måste verkligen bli bättre uppför så att jag kan komma in först i skogen och slippa bromsa hela tiden. Efter ca 2½mil där det gick mycket upp och ner och var ganska tekniska nedförslöpor så tappa jag en skapligt stark klunga. Efter det så fick jag psykbryt då jag fick köra mycket själv. Låg väl i ingemansland i ca 4-5mil så det var mindre kul.

Sista milen kom det ikapp 2 juniorer och en H40 åkare som jag körde med men det gick väldigt långsamt både för mig och dom så det blev inget riktigt dragjobb.

Ludvig Bengtsson den ena junisen gjorde sen ett ryck efter att jag hade dragit en bra bit i sista uppförsbacken in mot mål och jag gjorde ett litet försök att hänga med men var helt rökt. Dom andra 2 orkade heller inte hänga på så vi lämna dom bakom oss.

Gled in på en trött 8:e plats en bra bit efter Michael Johansson som gick och vann.
Kolmården gänget gav mig storstryk idag också, så får ni ju inte göra;-). Johan som har blivit trött efter 1timme förut höll hela vägen idag. Tror det var för all hans alternativträning...;-)
Resultat från Långa Billingeracet finns här.

Får tacka Peter Josefsson, Harri Koskinen och Stefan Dahl som jag fick dela stuga med i sista sekund och som även skjuts ner mig ditt. Fick även sällskap av Mats Marquardt i stugan så det var ett trevligt gäng.

Inga kommentarer: