tisdag 14 oktober 2008

Nu drar jag, so long suckers......;o)

Äntligen nu drar jag och Eva iväg till Marsa Alam på lite välbehövlig solsemster. Runt 32 grader och sol ser det ut att bli resten av veckan. Kan det bli bättre?


Ångrar inte en sekund att jag hoppar över crosstävlingarna som är här i Stockholm och Falun. Ni får cykla runt och frysa själva medans jag ligger i värmen och snorklar.
Sen kommer jag tillbaks utvilad och stark och knäcker allt motstånd i Jönköping.

Ha ha ja man får väll se hur mycket jag kommer knäcka, möjligtvis mig själv men kul ska det bli och jag kommer vara taggad.
Men innan dess är det 18 dagar i värmen och inte ett enda pedaltramp ska tas där nere.


Apropå cross så var det Jens Westergren som gick och vann cup-premiären i Norberg 13,7 sekunder före Magnus Darvell som har kommit tillbaks i storform efter en del otäcka hjärtproblem.


Var nere i stan och uppgradera utrustningen idag. Det blev ett nytt cyklop speciellt för fridykning och en ny snorkel så nu djävlar ska här dykas.



Pratade med dom i dykaffären jag var i och dom sa att Marsa Alam och allt söder om Hurghada skulle vara riktigt fint då det fortfarande är ganska orört där nere då inte alla turister har hittat dit än.


Det låter ju riktigt bra, sen skulle även djurlivet vara rikt där nere så jag hoppas på att få simma med delfiner och sköldpador igen. Det kommer bli riktigt soft.

Det här med att packa är ju en historia för sig.... Jag förstår inte varför jag packar ner så mycket skit hela tiden. 7 ombyten, 5 braller och lite annat krimskrams kom med precis som att det inte skulle finnas vatten att tvätta i där nere....
Men det är fortfarande inte mer nu när jag ska iväg 18 dagar än när jag ska tävla en helg på cykeln. Det blir som vanligt man kommer hem och har bara använt hälften av det man tog med.
Men man vet ju aldrig jag kanske kommer jag använda den där skjortan så det är lika bra att ta med....

Är jag inte ute och snorklar så är jag här i poolen här


eller i jacuzzin

och är det för varmt så liggar man bara i sängen och relaxar......

Ska förhoppningsvis hinna med och besöka Luxor eller Kairo då vi missat det dom senaste 2 åren också. Måste ju vara lite kulturell också....;o)



Nu ska jag med bussen see ya

Inga kommentarer: