torsdag 2 oktober 2008

Inte många knop....

...är gjorda hittils den här veckan. Har mest slappat och inte gjort så mycket nytta, inte ens på jobbet händer det så mycket speciellt just nu. Har tagit mig lite tid att lära mig C# och .Net när det är lugnt på jobbet. Det känns verkligen som det kommer ta ett tag att komma in i.
Som tur var så finns Google så man har hittat lite intressanta sidor där man kan börja bli varm om kläderna i alla fall.....;o)
Här på Techotopia har jag hittat en del information för en nybörjare som inte är helt fel.
Även C# Station , Freecomputerbooks och Intelligentedu hade sina ljusa stunder om man vill grotta ner sig bland 1 och 0.
Tänk vad lätt allt är och få fram med Google och ett par tangentnedtryckningar, informationen bara flödar fram.

Träningen har varit ganska avslappnad också. Testade att simma lite, jag måste ju få in rutinen till Egypten så jag vet hur jag ska simma ekonomiskt. Jag vill ju inte förbruka energi i onödan för att ta mig ner på djupet.
Och när man väll kommer ner så vill jag gärna stanna kvar ett tag så man kan utforska alla koraller och färgglada fiskar. Och det går ju inte om man gjort av med luften i onödan.....
25m var inget problem att simma under vattnet men det blev fan jobbigt sen. Jag märker att jag tappat lite av rutinen, klarade kanske 35-40 men sen tog det stop 50m vill jag ju klara annars känner jag mig som en sopa.

Lite film har man hunnit med också. Såg Mirrors igår. En helt OK skräckfilm faktiskt. Handlade om en fd snut som börjat jobba natt som vakt på ett gammalt nedbrunnet varuhus.
Där upptäcker han så klart något mystiskt bakom speglarna. Det började så klart jaga honom så han blir tvungen att ta reda på vad som ligger bakom för att kunna rädda sin familj.
Sen drar jakten igång, han måste få tag på den onda demonen bakom speglarna innan den förgör hela hans familj. Måste säga att den slutar faktiskt riktigt bra. Men jag tänker inte säga hur utan ni får gå och se filmen själv på Bio eller PirateBay......
Ha ha känner mig nästan som en filmrecensent... NOT men jag kom att tänka på den här när jag satt och fundera på filmresentioner den är bra.

Inga kommentarer: