torsdag 2 april 2009

Intervallvecka

Den här veckan har jag tänkt att köra skiten ur mig själv. Hoppas på att få en liten topp till Mjölby, får se hur det ska gå. Känns skapligt bra nu i alla fall.

På måndagen var det vilodag men det blev inte mycket vila. Först till läkaren på morgonen, sen till jobbet och slita hela dagen. På eftermiddagen blev det en tur till Kiropraktorn Magnus Carlsson och bli sträckt lite grann. Har inte varit där på ett tag så det knaka till ordentligt när han sträckte ut mig. Har säkert blivit någon cm längre nu......;o) Riktigt skönt var det, kan verkligen rekommendera en tripp dit om ni har problem med ryggen. Han har jobbat mycket med idrottskador så han kan verkligen sin sak, har inte haft några problem med min rygg efter att jag börjat gå till honom.

Sen blev det vidare till min personliga frisör nämligen farsan. Blev lite middag också så det tackar man för. Vidare hem på kvällen och fick ta hand om det som var kvar av tvätten sen var det bara att gå och lägga sig.

I tisdags var det 4min intervaller på schemat, lyckades köra på 360w vilket är mycket på min trainer det var 30w mer än för en månad sen så det går åt rätt hål. Avsluta med en 20 minutare för att få lite tröskelträning också där palla jag med 310w så det känns bra.

Igår så drämde jag av 8x8min med 2min vila. Körde på 310w då jag inte ville gå ut för hårt. Kände dock dom sista 2 att jag kan nog öka lite och drog upp till 320w för att se om jag kunde överleva och det gick utan allt för stora problem.

Idag så fick jag smiska mig själv uppför Nybrohovsbacken. Hade hoppats på att Stefan Nilsson skulle vara med så man kunde få bli totalt kränkt i backen. Han brukar fläska på ganska ordentligt uppför men idag hade han blivit snuvig eller så var det allergi så han skulle ta det lugnt.

10 gånger mäkta jag med sen blev jag trött och drog hem. Fick skapliga tider, runt 15-20s bättre än förrut trots att jag kört hårt 2 dagar i rad. Det var väl den nya lätta fina Ghosten som gjorde sitt och förhoppningsvis min form som börjar bli bättre...... Gick snabbast första gången när jag fortfarande var pigg och hade lite pulver i benen. 2:09 blev det, sen höll det sig runt 2:20 hela tiden så det var jämna tider, medel blev på 2:19 så det tar sig.

Inga kommentarer: