torsdag 30 april 2009

Nu har man äntligen en GPS.

Fick tag i min GPS nu som jag suktat över ett tag. Det blev en TomTom Go 930T, blev även 2 års grattis kartuppdateringar inkluderat så det tackar man inte nej till.
Äntligen ska man kunna köra bil lite mer avslappnat och slippa printa ut spaltmeter med kartor som man ändå inte kan läsa i farten.

Nu anger man bara destination sen är det bara att sätta sig i bilen och slänga i farthållaren så sköter GPS:en resten. Skulle man mot förmodan lyckas köra fel lik förbannat så routar den bara om rutten lite snabbt så är man på banan igen.
Det är lilla Astrid som är inställd att ge väganvisningarna, hoppas hon kan sitt jobb.....;o)
Eva har gjort en fin potatisgratäng med rostas och lite flottig bea till. Vilken kaloribomb men satan vad gått. Blev en riktigt fin middag, blev lite Mjöd till dricka som vi hade fått av svärsonen och hans sambo. Var lite annorlunda mot vad jag brukar dricka, men det var gått. Ingen alkohol i som tur var, har för mig att det brukar vara det i vanliga fall men vad vet jag. Blev lite potatis över efter helgens vinst, får se om den håller sig tills man kommer hem på söndag.
Nu ska vi ut och leta upp någon stakars brasa man kan stå vid.

Inga kommentarer: