fredag 22 maj 2009

Nu är ordningen återställd...

Av någon konstig anledning så har jag vaknat runt 8 trots att jag inte har haft någon alarm satt eller något bokat på dagen och kunnat haft hur lång sovmorgon som helst dom sista månaderna. Jag kan säga att det är inte vanligt att jag går upp så tidigt av mig själv om jag har chansen att sova.....
Men igår och idag så har ordningen äntligen blivit återställd. Jag har inte haft någon väckarklocka och har vaknat av mig själv kl 11 efter 10 timmar sömn. Fy fan vad skönt det har varit.
Kan i och för sig bero på att jag har haft grymt mycket på jobbet att göra så jag har varit lite sönderstressad och nu har jag äntligen fått ta igen det.
Nu när jag är ledig ett par extra dagar så kan jag äntligen få tid till att göra sånt som jag inte hinner med i vanliga fall.
En av dom sakerna blev att stortvätta bilen, skitkul.... NOT men fan vad fin den blev.
Den åkte först på lite avfettning. Sen blötlägning följt av shamponering och motortvätt och avsköljning igen på den lokala OKQ8 GDS:en.
Efter det så blev det avtorkning och en runda med cleaner över hela bilen. När det var klart så var det dags för vaxning. Medans jag höll på med det så fick Eva ta hand om dammsugning och klädestvätt av bilen och köra lite vinylshine på intriören.
Sist men inte minst så åkte lite Bumper & Tyreshine på alla lister och däcken.
5 timmar senare så var det utställningskick på grejerna. Fan vad gött....
Dom nya kläderna har kommit lagom till Långloppscup premiären i Skövde också. Så nu kommer jag vara grymt snygg med den här outfiten tillsammans med dom nya GripGrab handskarna jag fick förra veckan.

Inga kommentarer: