onsdag 6 juli 2011

Blev en halvlam temporunda idag.

Skulle kört mtb vid Källbrink med Stizze och Stefan Dahl idag men hade blockat ner Sparken inför SM och hade inte hunnit få ihop den helt då jag saknade lite delar och har haft en del att göra på jobbet så jag kom iväg sent.

Blev en racerrunda till Farsta sen blev det tempokörning till Huddinge och vidare till Tullinge där jag fick upp farten och jagade ikapp en bil och hängde på i 50 och en del på 70 vägen sen blev det jobbigt då jag inte gick in på pace på bilen jag jagat ikapp. Blev lite halvsporadisk temporunda då jag tappade lite motivation då jag inte hittade någon att köra med.

Landsväg är inte lika kul att köra hårt själv som MTB är tycker jag speciellt inte när man skall köra längre rundor. 30sekundrarna igår var kul då de var så korta. Men ligga i 40-60minuter på tröskeln själv är inte riktigt lika kul på landsväg. Det var tur jag fick lite bilar att jaga för då åkte motivationen upp ordentligt.

Snart blir det till att börja storpacka inför Mörksuggejakten som är 4:e tävlingen i Långloppscupen och CST Mountainbike festival som ingår i XC SWE Cupen och MTB SM i Borås. Det kommer bli några hårda dagar kan jag lugnt säga. Sen på lördagen blir det raka vägen till Toronto Canada från Göteborg.
Späckad vecka kan man säga utan att överdriva.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad ska ni göra i Toronto? Är det nån tävling eller "bara" semester?

Per Kumlin sa...

Det blir nog både ok. Har släkt och vänner där. Sen blir det nog någon tävling också, blev det förra året i Collingwood och vi ska dit i år igen. Canadensiska XC Cupen gick i närheten av Toronto förut också så jag får se om det sammanfaller med min vistelse.