onsdag 6 augusti 2008

MTB Sthlm Märsta....

...gick inte som jag tänkt mig. Micke som också kör för TeamGhostSweden var snäll och skjutsade mig ditt och hem. Vi testade ett varv som uppvärmning och redan då så kändes det som jag kommer köra vilse då markeringen inte var den bästa.

Det var ett starkt startfält med Emil Lindgren och Ulf Johansson i spetsen. Starten gick och jag tänkte hålla igen lite för en gångs skull för att spara på krafterna och se om det blev något bra taktik. La mig bakom Gunnar Töjren och farten kändes helt ok.
Men sen kom missarna en efter en. Missa en kurva och tappa Töjren sen kom Magnus Grape ikapp sen körde jag vilse totalt och då körde Stefan Norlin om också. När jag väl hitta tillbaks så var jag rejält akterseglad.

Försökte köra ikapp igen men lyckades köra vilse igen på 3 varvet.
På fjärde varvet så fick jag en kvist i bakhjulet. Märkte inte det förrän växlarna börja hoppa och växla av sig själv.... Fick bromsa in och såg att en halv gran hade snurrat in sig i kassetten........
Det var bara att ställa sig och börja ansa bort skiten.

Efter ca 1 min så var det dags att hoppa upp och börja trampa igen. Då kom Emil Lindgren farande så jag tänkte att det är bara att hänga på så kommer man snabbare till mål. Växla ett par ord med honom och hängde på ett tag så länge det var tekniskt och rakt fram sen kom uppförsbacken och han tacka för sig och försvann.

Tydligen skulle han till Arlanda och flyga till Norge tror jag att det var. Det var inchekning om en timme så han hade lite bråttom. Cool kille, man kan ju inte missa en MTB Sthlm tävling när man är i Stockholm så det är lika bra att klämma in den innan man flyger iväg.
Vet inte resultat från tävlingen men det är inte så mycket att bry sig om, bra träning var det i alla fall. Resultat kommer väl lite senare här.

Det var inte bara jag som hade kört vilse det verka som dom flesta hade kommit på lite omvägar eller genvägar. Men vad gör det banan var rolig och man fick lite fartträning och det är ju inte direkt VM vi pratar om nu utan en liten rolig gratistävling.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Norge? känns lite som fel håll tycker jag =) men coolt med kändisar på lokala tävlingar! mer sånt!

Thomas.hevox.net

Per Kumlin sa...

Ja han skulle ditt och köra i helgen. Han drar till Kina den 13 enligt hans hemsida i alla fall.
Han kanske hinner med den MTB Sthlm tävlingen den onsdagen också...;o)