onsdag 13 augusti 2008

Nu har man grillats i 2 dagar

Idag var det dags för MTB Sthlm runt Högdalstoppen. Inte direkt en bana som jag kör bra på. Men det gick skapligt bra dom första 3 varven. Hängde på Gunnar Töjren och var inte så långt ifrån Mikael Salomonsson och Mikael Häggqvist heller. Sen krasha jag ordentligt på slutet av tredje och då gick luften ur. Hade tider runt 14:30 dom första 3 men dom sista varven så sacka jag rejält och tiderna låg nästan runt 16 minuter, Blev då ifrånkörd av Erik Vrang som körde riktigt bra på Finnmarksturen och sen kom Justus som har kommit igång med träningen efter sin knäskada.

Som vanligt så gick det bra på dom tekniska partierna och där det var platt men dom där djävla backarna verkar jag aldrig bli bra på. Nu skulle man dessutom upp för tippen totalt 10 gånger så jag fick slita hund för att ta mig upp.

Vann gjorde Fredrik Edin i överlägsen stil. Han kan nog bli riktigt farlig till Cupfinalen i helgen, seglarn har tagit cykelsverige med storm, han ligger 5:a totalt i Långloppscupen och 6:a totalt i XC-cupen det är en riktigt grym kille.
Resultat kommer här så småningom.

Igår fick jag slita lite också. Då körde jag Farstakrossen med Micke S. Där lyckades jag vinna igen. Jag vet inte riktigt varför det går så bra på just den banan. Jag måste föra över den kraften till MTB tävlingarna jag kör. Får låtsas att jag kör Farstakrossen varje tävling jag kör så ska det nog gå bra......;o)
I morgon ska jag till Kiropraktorn Magnus Carlsson och få min rygg uträtad. Kan behövas efter dagens race. Han har verkligen fått bukt på mina problem med ryggen jag hade förut. Jag känner knappt någonting i ryggen numera, kan varmt rekomendera honom om ni har något besvär.

4 kommentarer:

Gunnar Töjren sa...

Bra kört idag Per.Du var grymt stark de 2 första varven tycker jag. Bådar gott för dig till helgen. En fråga: på din blogg så skriver du ut namnen på tex mig och så blir det som en länk i texten, hur gör man för att få så? jag vill oxå ha så på min sida!!!/GT

Per Kumlin sa...

Tackar. Ja jag ska inte förlora min 2 plats i alla fall i helgen. Får ta rygg på dig och sedan spurta på slutet...;o)

För att få en länk markera den texten du vill ska länka till någon sida, sen väljer du hyperlänk i verktygsfältet och sätter in den adress du ska ha.
Sen är det bara att trycka OK så är det klart.

Syns på lördag då är det späckardags igen...;o)

Gunnar Töjren sa...

ang haka på till södertälje idag...Nää.. tror inte jag orkar det då jag slutar 17:00 idag...suck!!! Stefan och jag åker lite tidigare till södertälje imoorn och kör banan på förmiddagen. ses imorrn!!!

Tack för tippset om länkar nu har jag oxå hyperlänkar... cooolt!!!

Per Kumlin sa...

Då drar jag och tjuvtränar lite själv.
Ja hyperlänkarna kan vara ganska användbara ibland, kul att man kunde hjälpa till.
Syns på lördag.