onsdag 26 november 2008

Ja då har man blivit ett år äldre igen då..

Känns skönt. Har fått alla presenter man kan önska sig också, har varit en riktigt bra dag. Börja med att Eva väckte mig och av henne fick jag ett fint set med fram och baklampa till den nya vinterhojjen som skall komma snart. Av föräldrarna fick jag stålars för att köpa ännu mer cykelprylar, kan det bli bättre. Japp det kan det. När jag kom till jobbet så hade jag fått ett SMS från min käre vän Jimmy Lindgren. Han hade den glada nyheten att min nya hoj hade kommit och fanns för avhämtning vihooooo.

Nu djävlar ska här köras, äntligen en vinterhoj med skivbromsar ska bli riktigt fint.
Hann tyvärr inte hämta den idag för jag skulle förnedra mig själv i Nybohovsbacken. Körde 10 gånger upp och ned. Fick inte upp pulsen och fick verkligen pina mig själv för att ta mig upp. Kom precis över 170 i puls av 198 friska men det känns ändå som det är på rätt väg. Hade tider på runt 2:30-2:45 med crossen och det var skapligt mycket snö så det kändes helt ok. På sommaren i kort kort och fint väder har jag legat runt 2min blankt med racern.
Så mina 2:30 kändes inte fy skam ändå. Det var i alla fall på rätt sida 3 sträcket.
Fick skynda mig hem sen för Eva hade planerat en fin middag på Thailändska Tigern på söder.
Satan var gott det var. Fick en förrätt med kyckling lök, basilika och chili precis lagom stark så man fortfarande kände smaken men den var ändå lite rivig. Sen kom huvudrätten Oxfile på planka med vitlökssås och grönsaker precis lagom stark den också. Och vilket lass man fick, man behövde inte backa på den portionen i alla fall det är en sak som är säkert.
Ja den här dagen kan jag inte klaga på. Ha det tills vidare

Inga kommentarer: