torsdag 6 november 2008

Tur i oturen...

Ja hemvägen från Egypten blev inte den bästa. Allt hade gått hur bra som helst hela semestern, var frisk som en nötkärna och inga problem med magen.
Fick den brighta idén att jag skulle ta en sista simtur innan vi skulle resa hem, ville ju utnyttja tiden så gott det gick.

Fick den ännu brightare iden att jag simmar utanför revet till våran så kallade sköldpaddestrand där vi sett alla stora sköldpaddor och sjökon. Då det var utanför revet och väldigt blåsigt och strömt så var det skapligt stora vågor på 1-2m och färdvägen var ca 1,5-2km.
Men vafan det här har jag ju gjort förut utan problem så jag hoppa i och börja simma.
Såg jättemycket balla fiskar och coola koraller och allt gick utan problem.

När jag kommit upp och gick till poolen och körde mitt sista vattenpolopass innan vi drog så fick jag jordens kylfrossa. Jag bara stod och darra trots 30grader och sol.
Sen när vi skulle till utcheckningen så bröt helvetet loss. Jag spydde som en fontän och sket raketbajs.
Då jag inte hunnit käka någon lunch så kunde man glömma den.

Hela flygresan hem bestod i att springa fram och tillbaks till toan och tömma både nere och uppe. Jag växlade mellan att känna mig totalt nerfrusen trots filt och varm polo till att vara helt överhettad och stormsvettas trots att jag näckat till bara en tunn skjorta.
Det snurrade i hela huvudet och det kändes som jag fortfarande var ute på det blåsiga havet för allt gick i vågor. För kanske 3-4 gånget i mitt liv så hade jag fått huvudvärk också, billig fylla.....
Är det så här det känns att vara bakfull tro??????

När jag kom hem visade det sig att jag hade kraftig feber på 39,8 och det varade hela natten och måndagen.
Jag brukar vara den som går på muggen ganska ofta i vanliga fall men det här var fan sjukt det var typ ½-1 timme mellan besöken.....

På tisdagen började äntligen febern försvinna men jag sprang fortfarande på muggen hela tiden.
Då maten var helt slut i både i kylen, frysen och skafferiet så blev man tvungen att gå ut och handla. Fick den dumma iden att jag går till Skärholmen som är lite över 1km bort, redan efter att jag kommit ner för trapporna till huset så omvärderade jag den korkade iden och tog bilen....
Gå är inte det bästa sättet att hålla nummer 2 inne och då jag inte kände mig allt för krallig vid det här laget så var det första gången jag tog bil för en sån kort sträcka för att handla lite.

På onsdagen började jag känna mig som en människa igen men jag kunde fortfarande inte äta ordentligt och muggen var fortfarande mitt andra hem.
På dom här dagarna har jag gått ner ca 4kg och väger nu in på ca 77kg snacka om snabbbantning. Tänk om man kunnde behålla den vikten sen när man börjar träna och arbeta igen det skulle inte vara helt fel.

Idag har jag fortfarande varit hemma från jobbet men jag börjar känna mig helt ok. Nu kan det ta upp till 2-3 timmar mellan besöken på mitt andra hem med lite tur. Har även kunnat äta utan större problem men det blir inte mycket då man inte rört en fena på 4 dagar. Men i morgon ska jag börja jobba hade jag tänkt och till helgen ska jag vara fit for fight igen......

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som du sprejat över 50 gånger de senaste 4 dagarna. Ett mäktigt rekord!

Steffoboy sa...

Oh shit säger jag! Vilket drama! Värsta mardrömmen! Håller med föregående talare - ett klart mäktigt rekord.

Se till att inte äta något nu så du behåller vikten - då kanske du kan hålla undan från mig nästa år ;)

Vi ses på lördag - dags för riktig bakfylla?

Per Kumlin sa...

Ja det blev ett helt gäng saturnusringar i toaletskålen. Nytt rekord kan man lungt säga.....
Ja ska försöka hålla nere med maten så man kan behålla vikten.;o)

Nellie & Hans Kumlin sa...

Svalde du en manet eller??