söndag 22 februari 2009

Änntligen slut på en hektisk vecka.

Ja den här veckan har inte varit lugn. Började med kurs på jobbet på måndag och tisdag med middag på måndagen. Kom hem runt 22:00 ungefär. På onsdag var det möte med klubben om cuptävlingen vi ska hålla. Kom hem runt 21.00. Sen på torsdagen var det möte igen med jobbet med middag och grejer så det blev att man kom hem runt 22.00 där också.
Igår så hade jag hand om Coffe Cup tävlingen här i Källbrink. Som tur var så skulle den inte vara förens kl12 så jag fick lite sovmorgon i alla fall för det kändes att det behövdes då jag hade cyklat till jobbet sen kört bodypump på lunchen och sen blev det backintervaller på vägen hem som resulterade i totalt 4½ timmes träning.

Coffe Cup så körde vi den gamla hedeliga banan som vi har haft på Keps Cup. Den var riktigt snabb då snön hade jämnat ut banan och det var riktigt hårdpackat. Körde faktiskt snabbare nu än i sommras.
Vi blev 8st som startade så det var skapligt ändå. Jag tog starten i vanlig ordning och lyckades hålla den till min förvåning i ett halvt varv. Kände mig som en stor oljeprom i igångdragen så det gick inte så snabbt så jag trode jag skulle bli omkörd snabbare. Utfallen från bodypumpen hade nog satt sina spår.
Men sen kom Gunnar Töjren och ploga förbi. Lyckades bita mig fast nogurlunda i ett varv. Sen fick jag följe av Stefan Larsson och vi mata på i ett varv men sen åkte jag på bakhjulspunka. Mindre kul när man har dubdäck som sitter som fan och sen en liten pump som tar en halv evighet att få upp trycket med. Det tog runt 7min att fixa så där var den tävlingen körd.

Försökte dra på lite och körde ifatt en och började närma min Joakim Lyth som hade tagit det lite lugnt. Men han gasa på sista varvet så jag kom inte ikapp. Jag gjorde i och för sig tvärt om för jag fick mitt långsamaste varv om jag räknar bort punkavarvet.
Men lite bra träning fick man i alla fall. Jag är glad att jag hade dubbdäcken ändå för det blev ganska halt dom sista varven. Någon som inte hade dubbdäck var Peter Eklund. Han fick nog en jobbig resa genom tävlingen.

Vann i stor stil gjorde Gunnar Töjren igen för fjärde gången i rad. Sen kom Stefan Nilsson och Joachim Lyth och därefter kom jag och bakom mig sladdade Peter Eklund in.
Efter tävlingen tog vi en liten fika i klubbstugan. Var gott med lite bullar för jag var ganska hungrig.
Sen var det bara att åka ut och ta ner alla snitslar och sen dra hem och ta en snabbdusch för att dra vidare till mina föräldrar för middag och lite klippning. Jag börjar ju se ut som en långhårig lodis så det var dags att ansa lite så man ser lite respektabel ut.....

Idag så var det 4timmar distans med Fredrik Edin och Stefan Nilsson. Det hade snöat en hel del under natten så det bådade för ett tungt pass då ploga cykelvägar inte är det första som sker här när det snöar.
Mycket riktigt det blev till och forsera 2dm kramsnö och Fredrik vissade var skåpet ska stå och drog iväg med en skaplig fart så fort vi kom in på dom snöbelagda väggarna.
Det gick riktigt fort dom första 3 timmarna men sen lugnade det ner sig. Men i backarna så sprätte Fredrik till lite grand så man fick nagla sig fast ordentligt för att inte tappa rulle. Var uppe över 170 i puls ganska ofta i backarna så där fick man bekänna färg. Medelpulsen blev inte så hög ändå men det var nog mer på grund av att jag var lite sliten. 145 fick jag i medel i alla fall och det blev ca 9mil cyklade trots all snö så det var en skaplig fart ändå och 3681 kalorier hade jag bränt enligt klockan.

Efter det var det bara hem och duscha och byta om för att sen dra vidare till svärföräldrarna i Upplands Väsby. Dom hade även lovat att köpa min hemmabio om jag åkte dit med grejorna och montera upp det. Det tyckte jag var en fair deal så det var bara att packa ner alla grejerna och sen sätta igång och montera när man kom dit. Blev middag och fika där också så det var trevligt. Eva hade köpt med sig semlor som man fick glufsa i sig också. Det satt som ett smäck.
Nu är veckan äntligen slut och förhoppningsvis ska det bli lite lugnare nästa vecka. Har ju inte haft en sekund ledigt den här veckan känns det som så jag är helt slut.

Inga kommentarer: