torsdag 19 februari 2009

Coffe Cup nu på lördag. Dags att testa formen

Nu är det dags att testa formen. Nu på lördag är det samling vid Källbrinks IP kl 12:00 för att köra en av deltävlingarna Coffe Cup som Gunnar Töjren och Tommy Olsson startade.

Nu har det kommit till den tävlingen som jag skall hålla i.
Ska bli kul och se hur det går. Jag hade tänkt att vi ska köra på den gamla beprövade Keps Cup banan som vi har här. Den är lite småteknisk men med dom fina minusgraderna som har varit här nu så kommer banan att vara väldigt snabb. Dubbdäck är nog att rekommendera om man vill satsa utför. Det var inga problem att köra utan i lördags när jag testade ett varv men då fick jag fega lite på en del ställen och det vill jag inte när det är tävling.

Starten kommer gå vid brandvägen kl 13:00 så man kommer hinna köra ett par varv innan. Banan kommer vara sparsamt snitslad så att testa något varv kan vara bra.

Det kommer bara finnas en Dam och Herr klass för att göra det så enkelt så möjligt. Vinnartiden siktar jag på runt 1timme så det kommer bli ca 5-6varv som skall köras.
Det är så klart grattis att köra så passa på att få lite fartträning nu på lördag.

Ska bli intressant och se hur min form är nu efter 3 veckor utan någon ordentlig fartträning.
Jag har äntligen kunnat köra lite intervaller i veckan här. Testade att köra Nybohovsbacken i Tisdags. Blev inga rekordtider kan man ju lugnt säga. Nu körde jag vinterhojjen med dubbdäck på så det lägger väl till någon sekund men som bäst körde jag upp för den långa bilvägen på 2:25 medans den kortare nere vid vattnet tog 2:23 som snabbast sen var det runt +10 sekunder på dom andra intervallerna.

Helt hopplöst sämst är jag inte men det kunde fått ha varit lite bättre. Vet inte hur mycket dubbdäcken gör men det var runt 10s långsammare än förra året vid den här tiden och liknande förhålanden på underlaget. Men får jag bara hålla mig frisk nu så ska det gå att pressa ner dom där tiderna lite.


Nu har jag äntligen fått alla mina högtalare till hemmabioanlägningen också. Vilket grymt ljud det blev. Nu kan man köra rulle där hemma och njuta av lite go musik. Testade lite Guitar Hero igår och det kändes som att sitta mitt i en konsert....;o)


Har förresten den gamla anläggningen kvar.

Så är det någon som är sugen att uppgradera där hemma så kan jag sälja det lite billigt. 3500:- hade jag tänkt för allt och då får ni en hemabioanläggning som heter duga med 5.1 ljud. Det som ska säljas är.
Komplett 5.1 system med DVD, Receiver, 5 högtalare och Subwofer med riktigt bra ljud och bass för det priset, säljes nu till vrakpris.

Det som ingår är
Pioneer VSX-808RDS receiver som klarar DTS, Dolby Digital, Dolby Prologic ochMPEG.Har 5.1 ljud med upp till 100W till varje högtalare.
Pioneer DV-525 Multiregions DVD spelare. Klarar DTS, Dolby Digital, DolbyPrologic och MPEG.Center Högtalare Audio Pro Image 12.
Fronthögtalare Bas Studio Monitor SM150N.
Bakhögtalare Audio Pro Image 11.
Subwofer Audio Pro Subzone med 2 st 6,5" basar med inbyggd förstärkare på 150w.
Sen följer en Scartkabel och en Digital koaxial ljudkabel + lite högtalarkablar med. Instruktionshandböcker kommer med också. Allt detta för bara 3500:- Nypris ca 15000.

Kan tänka mig att sälja separat också då blir priset
1400 för Receiver.
500 för DVD Spelaren.
1800 för alla högtalarna.
1300 för Subwofern.

Inga kommentarer: