söndag 8 februari 2009

Frisk igen..

Ja nu har man frisknat till igen. Förkylningen och det som kändes i halsen bröt aldrig ut. Det bara låg där och irritera i nästan en vecka. Riktigt surt.

Men i lördags tog jag mitt första cykelpass. Blev 3timmar lite lugnt med Stefan Nilsson. Vi var och körde runt Järvafältet en sväng, riktigt fina vägar. Skulle hem ganska tidigt då jag skulle på 30:års fest på kvällen. Det var min kära barndomsvän Pierre Sävenmark från mellan och högstadiet som hade tagit det stora klivet upp i 30:års åldern.

Han drog till med en riktig brakfest. Han hade slagit till med lokal i Folkets hus i Årsta. Det blev runt 30-35 pers. Det började med lite pastabuffe och dricka till det sen var det dags för Pierre att öppna presenterna. Det roliga var att några av hans polare hade köpt ett par lite halvfräcka sex-leksaker. Först var det ett par handbojjor med rosa ludd på så det var ganska harmlöst. Men sen kom en Clone a Willy ett sex-spel och sist men inte minst en lösvagina.

Man såg att Pierre fick lite svårt att förklara vad det var då hans mormor satt längst fram och undra vad han fått....;o) Men han fick till det ganska bra. Han fick även ett kort med lite supekta bilder på som drog upp spänningen lite.

Sen var det dags för lite goda 90-tals hittar från bla Dj Bobo, Snap, 2Unlimited och alla andra sköna låtar från den tiden. Riktigt grymt. Eva var såklart inte sen upp på dansgolvet.
Pierre vet hur man livar upp så det blev en riktigt trevlig kväll och man fick träffa lite gamla polare från för.
Här har vi Pierre.s lillebror som argerar bartender. Det var överförfriskade 4:or för 20spänn och 6:or för 30 spänn som han kunde bistå med + öl och vin, nästan gratis med andra ord. För dom som drack så gick dom ner ganska fort medans stänmingen höjdes......;o)

Idag när man skulle upp och köra var man inte riktigt lika pigg. Det blev jag och Fredrik Edin som drog ut på en 5timmars distans runda. Fredrik bokstavligen körde kiten ur mig idag. Det var ett ganska uppskruvat tempo hela tiden. Vi körde ut mot Gustavsberg sen Ramsmora och Sollenkroka. Det blev växelkörning hela vägen ut och då gick det utan problem för vi hade en del medvind. Men sen när vi vände så kändes det som det blåste mer än förut för nu fick man verkligen ta i för att överhuvudtaget komma fram. Fredrik gasa på ordentligt uppför så jag fick verkligen bita i för att hänga med. Låg runt 170 i puls i uppförsbackarna. Fredrik fick dra ganska mycket mer på hemvägen för han var ganska mycket starkare än vad jag var just nu. Men sista milen hem så börja även Fredrik krockna och drog ner lite på tempot.
Jag kände mig verkligen slutkörd och helt stum i benen och sista biten hem gick inte allt för fort men pulsen var ändå uppe i 140-150. Kändes inte direkt som jag hade fått hammaren utan jag var helt enkelt slutkörd. Märkte det när jag kom hem också. Blodsockret var till och med lite högt (13.8) när jag kom hem så jag hade bara fått en ordentlig genomkörare som heter duga.


Hade fått ihop 5timmar och 10minuter när jag kom hem med en medelpuls på 151 och enligt klockan hade jag bränt 5098 kalorier. Så det blev till att käka en del när jag kom hem.

Nu är jag helt slut och ska slappa framför TV:n resten av kvällen.

Inga kommentarer: