söndag 28 juni 2009

The bottom is nood hoppas jag.

Nu kan det inte bli värre hoppas jag. Borlänge gick skit då jag körde vilse och fick bryta, sen kom Lida där jag hade betongben och inte kunde ta i. Efter det kom Borås där min rygg tog helt slut. Sen har det varit massa arbete och annat strul så jag kom till Solleröloppet helt slut innan jag ens startat och går och blir avhängd vid 3:e bergspriset. Nu har äntligen solen tittat fram för en gång skull och det är varmt och skönt. Är taggad för att få köra på en snabb, torr och rolig banan som passar mig ganska bra.
Vad händer jo drivremmen till bilen går sönder lagom tills man kommit fram till Eksjö. Så i stället för att ladda inför tävlingen så fick jag leta efter en mek som skulle ha helgöppet. Inte så lätt i Eksjö direkt.
Hitta en till slut och Fredrik Edin var snäll och bogsera mig dit.
Dom hade inga delar men dom var snälla att ställa upp och fixa bilen om jag kunde få fram delar. Det var så klart ännu svårare än att hitta en verkstad. Vi kom dit efter 16 så allt hade hunnit stängt innom en radie av 20mil.
Det enda som var att göra då var att försöka hitta något som hade söndags öppet.
Så där gick min start åt helvete. Istället för att få köra en rolig bana i fint väder så fick jag sitta i en varm bil hela dagen. Skapligt kul.....NOT. Hade en liten förhoppning om att kunna hinna till Mekonomen i Tranås till kl 10 och sen ralla tillbaks och starta lite senare och försöka köra ikapp lite men det sket sig totalt också.
Dom hade bara spännhjulet, styrrullen men inte drivremen i rätt storlek. Så jag fick fortsätta till Jönköping för att få tag på den, jihoo där var den tävlingen förstörd också.
Nu är man hemma och har knappt cyklat en meter och är 4500:- kronor fattigare (med bensin boende startavgift och reparationer) så jag har inte haft någon höjdarhelg direkt, har knappt fått se solen när den äntligen var framme det känns bra...... Kan det ta och vända snart så jag kan få några bra resultat i år????....
Får ändå tacka Istvans Plåt & Lack Teknik på Järnvägsgatan 12 för att dom ställde upp med så kort varsel på en söndag och fixa bilen så jag kunde ta mig hem till ett bra pris med tanke på att det var helg.

4 kommentarer:

rickard sa...

fy fan vad segt! men solen och värmen verkar iaf hålla i sig! /Rickard (som var chaufför åt andreas som köpte din gamla canyon i våras)

Per Kumlin sa...

Ja det känns lite segt kan jag lugnt säga. Men vad fan det som inte dödar härdar som dom brukar säga. Vinden vänder väll snart hoppas jag..;o)

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Eva sa...

"Det är min tur nu! Vinden har vänt" - Petter.

Snart har vi tre härliga veckor semester tillsammans! Och imorgon ska vi på bio och äta middag!


Puss på dig älskling