tisdag 2 juni 2009

Nu har den nya Ghost Race Lector SL kommit

Fick ett samtal från Jimmy idag, han hade den glada nyheten att min nya racer hade kommit och jag kunde hämta den på en gång om jag ville.
Sprang som en avlöning till tuben efter jobbet för att hinna till Jimmy och hämta härligheten. Som ett litet barn på julafton åkte jag hem och packade upp Ghost Race Lector SL:en ur kartongen och började sätta ihop allt.

Det var inte något man behövde byta på den här för att hålla nere vikten. Ritchey WCS Carbon komponenter på sadelstolpe, styre och styrstam med en Selle Italia SLR Carbonsadel gjorde sitt. Mycket carbon är det på den här jonnen.
och nya Shimano Dura Ace på bromsar,växlar och vevparti. Det andas kvalitet rakt igenom, Jag fick till och med skyddsklistermärken för att skydda ramen från skav av vajerhöljena. Vajerhöljena var till och me klippta i rätt längd från början och det har jag aldrig varit med om förrut.
Riktigt snygg blev den när den var klar. Ska bli riktigt kul att testa lite senare.
Med det här feta vevlagerinfästningen tillsammans med dom styva Mavic R-SYS hjulen så lär den hålla för en tjockis som mig när jag ställer mig upp och levererar lite watt utan att flexa.....;o)
Nu är det bara att invänta min order från Cyclecomponents som förhoppningsvis kommer senare i veckan där bla mina nav och ekrar till mina grymt lätta hjul kommer att vara + Look KéO Carbon Ti pedaler som jag ska ha till racern. Grymt lätt och fint kommer allt att bli.

4 kommentarer:

micke sa...

ser grym ut, vi får testa den i Farstakrossen snart.

Per Kumlin sa...

Tackar. Jap Farstakrossen måste vi köra snart, det var ett tag sen.
Får se om det blir en första testtur idag om det slutar regna...

Anonym sa...

Men för helv-tte Per, inga stjärthjul med tanttråd. Det är högprofil med tub som gäller!!! ;)

Per Kumlin sa...

Anonym: en sak i taget...;o) Jag håller på och bygger ett av sveriges lättaste MTB hjul nu så lvg hjulen får vänta lite....;o)