onsdag 28 december 2011

Blev innebandy för första gången på 3 år

Nu var det dags att damma av den gamla klubban jag köpte på Inter Sport för runt 4 år sen. Det var en del som spela bandy på HP när jag jobbade där så det blev typ 1-2 gånger i veckan under 1år på vintern. Så nu var det dags igen att få springa runt på plan lite. Det har varit ett gäng på Qbranch som brukar spela men av någon konstig anledning har jag inte gott med i den listan som de har förrens nu. Innebandy
Som vanligt när det gäller träning som har något att göra med en boll så brukar det inte gå så bra för mig. Min totala avsaknad av bollkontroll gjorde det inte lätt att spela. Jag sprang som en galen hund som jagar en pinne. Det spelade ingen roll var den var jag skulle bara springa ifatt den, när jag väl fått tag på den visste jag inte vad jag skulle göra med den. Jag lyckades i alla fall göra 2 mål så det var skönt att jag kunde hjälpa laget lite. Vi körde 1,5 timme så det var ganska lagom. Jag han bli riktigt svettig och få upp flåset ordentligt och sista matchen hade vi inga avbytare så då blev det till att springa konstant. Kul med lite annorlunda träning ibland. Det kanske blir lite innebandy i morgon också om jag hinner.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Det där är en lyx du kan roa dig med på jobbet, tänk om man hade haft den möjligheten :) Det kräver grym kondis att springa mkt på den där planen!

Per Kumlin sa...

Jo det är riktigt bra att ha både innebandyplan och gym på jobbet. Blir lite mer tidseffektivt att kunna gå ner på lunchen och träna.

Ja trots att planen är ganska liten så fick jag springa skiten ur mig, riktigt kul faktiskt;-)