torsdag 26 april 2012

Bra Groupon-deal och nyklippta familjemedlemar

Det började bli dags att serva Saab:en så jag hade gjort några förfrågningar vad det skulle kosta på olika verkstäder. Det låg runt 2500-3000:- och det kändes lite dyrt för en sådan gammal bil när det bara är olja och några filter som skall bytas + rutinkontroll.

Som av en uppenbarelse dök det upp ett erbjudande på Groupon där det ingick en service med utvändig tvätt av bilen för en tusing, snacka om tur. Där slapp jag betala 2 papp i onödan.

Känner mig nästan lite rik nu, vad ska jag göra av alla pengar:-)
På kvällen så åkte vi ner till Skärholmen då Eva och Oskar skulle klippa sig. Det är första gången Oskar är hos frisören så det kändes lite skumt att göra om frisyren på han.
Klippoteket
Han var lite grinig i början när han skulle sitta i frisörstolen men efter ett tag gick det bra.
Oskar
Blev till att storhandla och åka hem och tvätta Sparken så att den är klar för Kolmårdsbiken. Nu har den gott 2 hårda pass och är injusterad och fin så nu lär den gå som en oljad blixt i helgen. Här har vi en nyklippt Oskar och en nytvättad Scott Spark RC 29.
Scott Spark RC

2 kommentarer:

Cecilia Gustafsson sa...

Hej!

Jag såg att du köpt en deal hos Groupon, kul att du hittade en som passade! :)

Skulle du kunna tänka dig att dela med dig av dina erfarenheter från köpet? Jag och min kurskamrat skriver nämligen vår c-uppsats nu och den handlar just om Groupon och deals. Om du har köpt en deal skulle vi vara jättetacksamma om du ville ta dig tid att svara på en kort undersökning.

Undersökningen är helt anonym och självklart frivillig att vara med i, men dina svar betyder massor för oss :)

Om du har lust att hjälpa till så kika gärna in på: http://tiny.cc/y3lqdw

Jättetack!

Hälsningar,

Cissi

Per Kumlin sa...

Hallo Cissi,
Såg kommentaren lite sent men jag har fyllt i undersökningen nu:-)

Ha det
Mvh
Per