lördag 2 juni 2012

Luma GP blev en blött historia

Idag var det Luma GP vid Hammarby Sjöstad.
Det blev en blött historia med regn hela dagen. Banan har många skarpa kurvor och är ganska trång så det gäller att få till en bra start.

Blev inte mycket till uppvärmning då det var både kallt och blött ute. Starten blev försenad en kvart så vi blev lite kalla när vi stod och vänta i startfållan. Så när väll starten gick blev vi glada.

Det var en ifrån TeamMagnusCK som drog upp tempot och fick en ganska stadig lucka. Jag kom iväg som 3:e man och kände mig ganska nöjd med det. Det blev ganska snabbt utdraget på den kurviga banan men jag lyckades hålla mig på 3:e platsen några varv.
Hade lite problem och bromsa då jag körde med kolfiberfälgar så jag fick börja bromsa alldeles för tidigt. Blev ganska tungt att jaga ikapp efter varje kurva speciellt när de andra var starka så jag gled ner till en 5:e plats.

De första 3 hade fått en ganska stor lucka så de kändes som jag inte skulle orka köra ikapp. Men jag hade fått nyss på 4:e man och började komma ikapp de sista varven.
Sista varvet försökte jag stötta ikapp men han hade lite krafter kvar och öka han också. Kom nästan ikapp på den sista långa rakan vid vattnet men hade inga krafter kvar att spurta om i målbacken. Blev en 5:e plats för mig så det får jag vara ganska nöjd med. Vet inte hur långt fram det var till de andra 3 men de var för starka för mig idag.

Resultat ifrån Luma GP kommer upp här sen.

Blev Födelsedagsmiddag hos mina föräldrar sen då min far fyller år idag. Blev en god trerätters middag.
Oskar ville bara äta rån idag och helst med mer smör en rån på. Han har lite lustig smak ibland.
Oskar
Jordgubbar var bara roligt och leka med men ingenting han ville äta. Han är rolig den lilla filuren.
Jordgubbar

Inga kommentarer: