söndag 17 juni 2012

Vissa körde Vätternrundan idag själv körde jag TC till Summerburst

Det gick grymt fort på Vätternrundan trots lite regn. Av de snabba SUB grupperna var det Ride of Hope som körde snabbast med den imponerande tiden 6:37.
Det var tydligen Christofer Stevenson Borås, Niklas Gustavsson Varberg, Magnus Bäckstedt Pontyclun, Alexander Gingsjö Vendelsö och Johan Svensson Falkenberg som gjorde grovjobbet runt sjön.
Masarna var inte långt efter med 6:42.

Själv så ratade jag regnvädret under dagen och var hemma med Oskar istället. Vi tog även en tur till Sollentuna för att se hur det går med bygget av våran nya lägenhet och vattna blommorna hos Evas föräldrar som är nere i värmen vid Gran Canaria för tillfället. Skulle inte tacka nej till att åka tillbaks ditt och få lite sol och berg att cykla i.

Blev ett sent pass på Monarken då Oskar inte somna förens 21:30. Det var första gången jag set på SVT2 också. Tack för det appdyra TV-licens nu fick jag äntligen användning för de där 900:- jag slängt på er era djävla blodsugare.
Det var live ifrån Stadion där det var Summerburst. Fan hade önskat att jag var där också, grymt bra musik med bl.a David Guetta och Sebastian Ingrosso. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här har man ju hört några gånger (Whitout you)

2 kommentarer:

Anders sa...

Ska ni flytta till Sollentuna, kul då är det inte så långt till Norrtälje så då får du komma och köra vår cross cup i höst :)

/Anders

Per Kumlin sa...

Ja lagom till jul flyttar vi in. Då kommer jag gärna och kör då det blir skapligt nära:-)