fredag 9 december 2016

Då har man provat på lite nya dykställen.

Började dagen med ett 4x4 pass på gymmet följt av lite styrketräning. Börjar få lite deff nu men det är några kg till som ska bort.
 
Blev lite häng på stranden vid Katanoi efter frukost. Passade på att hoppa lite i vågorna nu när det hade blåst till lite.
 
Var ganska skönt tryck i en del men ett par meter högre hade inte skadat. Nu när det bara är mjuk fin sandbåten så gör det inte så mycket om de blir lite högre.
 
Oskar ville också ut i vågorna och härja lite så han fick hänga på mina axlar.
 
Efter lunchen så drog de andra upp till poolen då det började blåsa lite. Själv så tänkte jag att jag skulle testa och dyka vid ön som låg ett par km ifrån stranden. Hade hört rykten om att det skulle finnas koraller där och att det var runt 10 meter djupt så det ville jag inte missa. Hyrde en kajak för det var lite väll många båtar ute så jag ville synas på vägen dit.
 
Fanns en hel del att titta på där nere när jag kom fram. Hitta en boj som jag kunde förtöja kajaken i sen var det bara att börja dyka.
 
Det verkade som det inte blev så mycket djupare än runt 10 meter. Det branta till ganska bra i början men sen planade det ut.
 
Det fanns en hel del småfisk där men tyvärr inga större varianter. 
 
Sikten var lite dålig där då det var lite småströmt och ganska vågigt på ytan. Men det var ganska fint på sina ställen ändå.
 
Det här var väll de största fiskarna jag fick se idag men det får duga.
 
Överlag så var det en riktigt trevlig tur och kul och kunna paddla kajak ditt också. Hade nog blivit lite i längsta laget och simma ditt då det var ganska vågigt och en hel del båtar ute. Hade ju blivit runt en halvmil då så paddla kajak kändes som det bästa alternativet för att få se lite fina koraler.
 
Efter lite över en timmes dykande så var det dags att bege sig tillbaka då jag bara hyrt kajaken i 2 timmar. Började bli dags ändå för solen höll på att gå ner och det började bli dags för middag.
 
När jag kom tillbaka så hade jag en liten Oskar som ville bada i poolen med mig så det var bara att hoppa i igen. Det är ju kul när småttingarna vill bada.
 
Vi blev inte i så länge då vi skulle ut på finmiddag sen och shoppa lite på kvällen. 
Nu avslutar vi kvällen här på balkongen och bara relaxar.
 

Inga kommentarer: