söndag 5 februari 2017

Skogsdistans

Idag blev det lite skogsdistans igen. Tog en regäl sovmorgon då jag varit lite trött så jag fick köra ensam idag.
Tänkte jag skulle testa lite nya stigar bort mot Täby, Arninge och Vallentuna. Gick ganska fint i början med fina roliga stigar.
Hamnade i Centralparken och sen blev det lite väl mycket asfalt ett tag.
Kom ut i skogen igen och hamnade på den här träspången. Tänkte att det är väll bara en kort bit över ett kärr så jag trampa upp och börja köra. Det visade sig att den var längre än bara några meter.
 
Det var flera hundra meter och jag fick så klart möte på den också. Det var ju lätt att cykla på den med dubbdäck men att hoppa av var inte lika lätt. Upptäckte att plankorna var snorhala så jag höll på att trilla av. Blev lite väl spännande ett tag där då jag fick flera möten, men jag lyckades ta mig hel därifrån utan att krascha.
Fortsatte sen ut mot Rydbo och Ullnasjön. Det fanns en del stigar där men jag kom inte riktigt ditt jag hade tänkt mig. Blev ett rundvarv där innan det var dags att börja köra hemåt.

Kom på Roslagsleden men den var väldigt lerig och en hel del som kört Enduro motorcykel på den så det var inte så superkul att köra på. Kom tillslut på lite finare spår bort mot Skavlötten.
 
Väl där så blev det min vanliga väg hem via Täby Centrum och Rösjöbadet. Fick ihop 3:52 i rulltid och nästan 7 mils cykling i skogen i en ganska lugn och sansad takt.

Inga kommentarer: