onsdag 29 juni 2022

Ikväll blev det landsvägsrace i Norrtälje

Ikväll var det SMACK serien vid Lohärad i Norrtälje. Det var ett linjelopp på 3x19 km på en småkuperad och kurvig bana. Det passade mig då backarna var korta så jag bara kunde bryta mig upp och han återhämta mig utför.
Vi var ett gäng ifrån Rocket Racing Sweden som skulle köra och alla startade samtidigt ikväll så det var riktigt kul.

Banan var ganska smal och kurvig med många små brytbackar så det gällde att håla sig långt fram för att inte hamna i den beryktade gummisnoddseffekten som gör att man kan köra slut på sig alldeles för snabbt och bli avhängd.

Det var små utbrytningar hela tiden så det blev lite småryckig körning men det var aldrig någon som höll utan alla blev ikappkörda.

Jag lyckades hålla mig långt framme hela tiden men drog inte mycket utan försökte bara se till att jag inte missade någon utbrytning och inte skulle bli avhängd.

Lyckades hänga med till slutet men sista km blev ganska orolig då i stort sett de flesta var med och alla ville fram.
Jag lyckades dock ta mig upp ganska långt fram fick dock bromsa då en höll på att klippa mitt framhjul när han skulle om.
Får vara riktigt nöjd att jag tog mig upp så långt fram. Vet inte riktigt vilken plats jag hamna på tillslut men resultat kommer upp på SMACK:s hemsida sen.




Inga kommentarer: