onsdag 10 januari 2024

Roliga nyheter, ny samarbetspartner WhatWeRide

Nu är det officiellt. Det blir ny samarbetspartner för i år. Ska bli riktigt kul. Får tacka Trek och Cykloteket för de här åren men nu var det dags att gå skilda vägar och testa något nytt.

Det är Anders Andersen och Mikael Kippilä som driver What We Ride som kommer hjälpa till med cykel ifrån Megamo i år.
Det blev en Megamo Track AXS 00 i grön kulör med det bästa ifrån det bästa i komponentväg med nya SRAM XX1 AXS och hjul ifrån DT Swiss och såklart en dropperpost.

Första gången jag kommer köra med effektmätare på en mountainbike också så det ska bli intressant och se hur det ser ut jämfört med landväg som jag haft det på tidigare.
Allt är intrigerat fint i ramen också så den ser riktigt clean ut.

Riktigt fina komponenter och en väl utvägd geometri. Gillar att den har 3 lägen för dämparna både fram och bak också och plats för 2 flaskställ, riktigt bra när det blir längre lopp i värmen.

What We Ride har inte bara cyklar utan även en fina kvalitets komponenter ifrån Prototype, Nube Tubless, Sahmurai, Inpeak och Panzer med flera. 

Hos What We Ride kan du även få din Megamo servad, det gäller även dämpare för både fram och bak. En dämparservice kan göra underverk med både vanligt oljebyte till hel fullservice av dämparna av de flesta märken och modeller ute på marknaden nu.

Det är viktigt att serva dämparna för att bibehålla dess funktion så det är perfekt att det finns bra dämparservice hos What We Ride

Ska bli riktigt kul att testa något nytt.




1 kommentar:

Jonathan Wallin sa...

Snyggt med ny hoj. Ser ju riktigt trevlig ut!
Dock inte billig - klarar du dig under 80 tkr.? Listpriset måste väl va +120 tkr. eller?

Själv är jag också glad över ny hoj - framtriangeln på våra gamla Trek Top fuel SL fick bytas ut på ram-garanti för ca. 1/10 av priset på ditt vrålåk! Allt annat fick återanvändas. Vi har lite olika budgetar, men man kan ha kul på gamla hojar också. 🙂