torsdag 5 februari 2009

Typiskt Sjuk igen.......-(

Redan på lördagen kände jag att det var något som kröp i halsen och jag var lite snuvig. Tänkte att det går nog över när jag vilar på söndagen men det gjorde det såklart inte. Det värsta är att det inte försvinner men det bryter inte ut heller. Jag känner att jag inte kan ta ledigt från jobbet för jag behöver ingen nässprej för att sova eller andas normalt och det lilla i halsen är inte så farligt heller jag hostar inget, harklar mig kanske någon gång så där men jag känner att det är inte riktigt som det brukar. Nu har det hunnit bli torsdag och det känns fortfarande likadant, det är något litet i halsen och lite snuva men det bryter fan aldrig ut.

Jag som hade planerat att komma igång med hårdträningen nu i måndags efter viloveckan. Det har ju inte riktigt blivit av. Den enda rörelse jag har fått är att gå till och från T-banan på vägg till och från jobbet= nada.....:-(
Får se om jag ska våga träna lite lugnt ikväll bara för att se hur det känns, kanske få det att bryta ut ordentligt så man kan bli kvit skiten.

Det har blivit mycket Te, film och Guitar Hero WorldTour nu på kvällarna när man inte kunnat träna. Nu är jag nästan uppe i Medium på dom flesta låtarna utan att åka ut på turneringarna.... Ska det fortsätta så här så är man väll snart uppe på Expert....

De nya filmer jag sett är först en Eva och Per film nämligen Madagaskar 2. Grymt rolig och underhållande faktiskt. Sen blev det en Per film, Eva är inte så mycket för skräckisar... Det blev faktiskt SAW5.
Tycker dom är ganska bra, det är väll lite väll slafsigt ibland men det är lite mystik också kring Jigsaw:s vällplanerade dåd, får se när 6:an kommer för det verkar aldrig ta slut i den här filmen.....

Kan ju säga att det inte kommer bli mycket pengar till bio nu. Skit var grymt det var när allt var nersläkt och man kunde sjunka ner i soffan och bara avnjuta en ordentlig skräckfilm i 5.1 med gastkramande ljud från alla håll och kanter.
Slippa oljud från mobiltelefoner och fjortisar som gapar och skriker och det eviga prasslandet från godis/chips/popcorn-påssar. Hemma kan jag dessutom pausa när jag vill och breda ut mig hur mycket jag vill utan att någon sitter i väggen. Nää Bions dagar är snart slut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Och reklam slipper man... Men jag tycker bio är trevligt på något vis. Men vem vet, du får väl övertyga mig någon dag... =)

Per Kumlin sa...

Du får komma över någon dag och lyssna så kommer du alldrig mer vilja gå på bio......;o)