lördag 31 oktober 2009

Valhallcrossen i CX Cupen avklarad.

Var inte min dag idag. Åkte till start med Patrik Eklund och testade banan några varv. Kände mig lite stel i benen och hade fortfarande träningsvärk sen löpningen och styrketräningen.

När sen starten gick 10:30 för oss veteraner så kom jag bara några hundra meter innan vajern till framväxeln hoppa av. Fick stå och meka ihop det i nästan 2 min innan jag kom iväg och var total sist. Började jaga men hade tappat sugen lite då jag var helt ensam där längst bak.
Kom dock ikapp några och jag börja få upp farten lite och kände att jag som vanligt tog in väldigt mycket i kurvorna på framförvarande.
Fick upp motivationen lite och börja gasa och kom om fler och fler. På sista varvet var det bara att ladda ur det sista då jag såg 3 pers inte allt för långt framför. Kom ikapp redan vid löpphindret och körde om utan några problem.
Blev en blygsam 25:e plats för min del men jag hade i alla fall kört om runt 20 pers så med tanke på omständigheterna var det halvbra i alla fall.
I prestigeklassen tog Magnus Darvell kommandot från start och utöka ledningen hela tiden.
Där bak jagade Mattias Nilsson, Jens Westergren och Jesper Dahlström. På sista varvet kom även Lars Bleckur och Mikael Salomonsson ikapp.
Jens drog det längsta strået och tog spurten före Mattias och Mikael.

Inga kommentarer: