söndag 20 juni 2010

Lång helg med fest, brölopp och Borås CA MTB race.

Helgen började med firmafest på Clustret på Söder mällarstrand 25 på fredagen. Blev en trevlig kväll med grymt god mat, fri bar, livemusik och en massa skitsnack med kollegorna som jag inte har sett så mycket av då jag är ensam från Qbranch i Kista.
På lördagen så var det dags för brölopp. Då var det min gamla jobbarkompis Mattias från Compaq/HP tiden som slog slag i saken och gifte sig med sin älskade Eriqa i Seglora Kyrka på Skansen.
Det blev några psalmer innan Mattias och Eriqa fick säga jag till varandra. Jag försökte faktiskt sjunga med lite, men ni som känner mig vet ju vilken fruktansvärt dålig sångröst jag har så jag ville inte förstöra deras fina bröllop med med en allt för hög ton...

Se så vackra dom är ihop dom små nygifta liven;o)
Efter vigseln så var det dags för lite mat på Soliden. Det började med lite fin Champagne och snittar ute på gården. Sen klev vi in och fick en hel 3rätters middag som var grymt god och fick höra många fina tal de nygifta.

Har har vi Mattias och Eriqa under presentöpningen. Det var många presenter tillägnade köket och vi gav dom en vinare av fin årgång som grädde på mosset....

Kvällen avslutades med dans och fest och Mattias och Eriqa fick visa sina nyfunna kunskaper i vals. Gick riktigt bra tycker jag.
Idag efter 2 dagars utekvällar på raken var jag inte den piggaste av alla när jag skulle ralla ner till Borås för att köra Borås CA MTB race.
Vi kom i alla fall iväg i skaplig tid och jag lätt kärran sträcka ut sig lite här och där så vi kom till Borås 2 timmar innan start.
Det började tyvärr inte så bra. Min diabetes fick för sig att spela mig ett spratt och chockhöjde mitt blodsocker 3timmar innan start. Jag tog insulin som jag brukar göra men 1½timme innan start så var jag ännu högre.
Mitt Humalog insulin ska verka på 5minuter så jag tog då lite mer insulin men mindre än jag brukar för att inte få hammaren. Jag går ut och tar ett testvarv och det känns helt ok. Sen 30min innan start så går en eker av i bakhjulet. Jag har ju med mig ett reservhjul men just för bakhjulet så är inte skivan centrerad så jag får ställa mig och chimsa om.
Blir lite stressad men bestämmer mig för att köra klart mitt andra varv men helt plötsligt känner jag mig helt dissy. Har inga krafter alls och orkar knappt upp för backen. Får lite panik och 5min innan start så får jag tag i blodsockermättaren som visar 3.0 nu har tydligen allt insulin börjat verka på en gång en anning försenat.
Ni som har gjort Mickes gå ner i källarne på beacon test vet att man är inte så kaksig med så låga blodsocekrnivåer.
Jag får tag i 2 gel och en godispåse som jag trycker i mig och får starta med munnen full av godis. Kommer iväg tvärrsist totalväggad.
Första 2 varvet så får jag knappt runt benen och det går inte ens att cykla i skogen för jag har fan dubbelseende vid det här laget och har inte riktigt kommit ur koman. Men sen börjar sakta men säkert Powerbargelen, godiset och sportdrycken som jag hunnit få i mig att göra verkan. Kommer ikapp Magnus Danielsson. Har inte riktigt fått igång motorn än så Magnus kör ifrån men på 5 varvet börjar det kännas ganska bra.
På 6 varvet så kör jag ifrån Magnus och börjar komma igång ordentligt. När Stefan Carlson som kör Elit och startat tidigare kommer om så lyckas jag i stort set hänga på honom så det kändes som krafterna var på väg tillbaks igen.
Sista bitten in mot mål så får jag även syn på Tobias Arneqvist men hinner tyvärr inte ikapp.
Hamnar på en blygsam 7:e plats men är förvånad över att jag bara var 4:33 minuter efter Andreas Sommarström som van efter den där genomklappningen innan start.
Här är resultaten för Borås CA MTB Race.
På vägen hem så passa vi på att hälsa på Mats och Karin och deras lilla Tyra och tog en middag. Var ett riktigt trevligt slut på den här helgen. Nu ska jag lägga mig i fosterställning i sängen och hoppas på att Jon Blund infinner sig snart.

Inga kommentarer: