söndag 13 juni 2010

Lida Loop gick både bra och dåligt idag.

Det började med att gå riktigt dåligt. Först hade jag glömt chipet och kom på det 15min innan start när jag redan hade varit lite sen med uppvärmningen. Sen gick starten men inte jag. Han framför krascha så jag fick sätta ner foten sen börja jag trampa och då krascha nästa person så jag fick växla ner och därefter körde en på mitt framhjul så det sluta med att jag fick springa upp för den djävla backen och var hur långt efter som helst.

Jag som hade hoppats på att komma iväg bra och inte behöva förta mig i början. Nu fick jag jaga som en djävla kanin och kom upp mig skapligt efter en halvmil men lite tröttare än tänkt.
När vi kom till bron vid dammarna och skulle uppför en skapligt brant backe så kände jag att jag gick på rött lite för mycket och tappade en del.

Fick försöka jaga en del igen. När jag kom ut på andra loopen så började den med diagonalen i skogen och där kom jag ikapp och om många då det var väldigt stenigt och tekniskt där.
Hamna med Fredrich Hammarström och några till så vi körde på i skapligt tempo. Vid nästa skogsparti så drog Fredrich iväg och jag hängde på så vi kom ikapp några till. Tyvärr så fick en av dom sladd framför mig och lyckades låsa in mig så där försvann Fredrich som jag hade hoppats ta lite draghjälp av.

Blev lite halvdan körning efter det. Hamna bakom en junior från Täby som drog på som fan i backarna men hade inte så mycket tryck på platten och i skogen. Blev lite ojämn körning där ett tag.
Ut på 3:e loopen så kom vi ikapp Oscar som hade en liten svacka. Men när vi kom ikapp så vakna han till liv ordentligt. Oscar gjorde ett jättejobb med dragningen och hjälpte mig att komma tillbaks. Vi kom ikapp och om ett gäng cyklister och när det var några km kvar så fick i syn på Stefan Dahl tillsammans med Kolmårdengänget med Fredrik i spets.
Oscar hjälpte till att dra upp spurten åt mig men tyvärr var jag alldeles för svag så både Stefan och Fredrik kom om mig sista metrarna. Men jag slutade 5 och var över minuten snabbare än förra året trots att det var 1km längre teknisk stig i år så det var ett steg framåt.

Och tack så mycket Oscar för det fina dragjobbet, synd att jag inte orka slutföra spurten efter all din hjälp.
Blev mycket snack med trevliga cyklister efter målgång och vädret höll sig på den goda sidan, d.v.s med sol och värme så det kändes ganska bra ändå trots att det inte blev någon pallplats.
Resultat för Lida Loop kommer upp här sen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nemas problemas serru. Det var bara roligt =)

Per Kumlin sa...

Skönt att höra. Kul med Teamhjälp delux;o)