tisdag 22 juni 2010

Nya Revolver Racing Speedsession 38 hjulen inkörda.

Blev en tempovända med Stefan Norlin idag. Vi startade vid backen innan Hellasgården från Hammaby sjöstad sen blev det full spätta genom Älta, Skarpnäck, sköndal, Farsta strand och vi slutade med Ågestavägen ända fram till Stuvsta. Det blev partempo och jag gjorde några extraryck när det kom någon bil med lagom fart så jag kunde paca med i lite högre fart. Blev ett skönt och hårt pass på totalt 1½timme.
Revolver Racing hjulen kändes riktigt bra under den korta testrundan.
Det kändes som det var lättare att accelerera och det var en skön känsla med tub då dom verkar äta upp dom värsta vibrationerna
Vikterna höll dom också inom felmarginalen.
Här är framhjulet på låga 534gram
och här har vi bakhjulet med shimanobodyn på låga 710gram.
Dom klara av mina spurter utan slå i bromsklossarna så dom verkar riktigt styva också.
Blev förvånad då det gick så lätt att bromsa med dom också då jag hört att bromsverkan ska vara ganska mycket sämre än med aluminiumfälg.
Men det kanske bara gäller när det regnar.
Måste säga att jag är grymt nöjd med hjulen, vet inte hur mycket som är placebo då jag så klart är glad över att ha ett par lätta nya tubhjul och vad som är verklighet då jag inte har gjort någon tysk tourtest med wattmätare och styvhetstester med rulmotstånd och vindtuneltester, men på dom 1½timmen som jag var ute och körde så kändes det riktigt bra och det är väl huvudsaken.
Riktigt snygga är dom också med sina rödelxerade nav.
Något som också var skönt var baknavet som hade väldigt tätta greppunkter i bodyn, så fort jag börja trampa så var det vrid i hjulet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det blev ett riktigt skönt hårt pass igår, men jag måste säga att du är bra modig som vågar ligga 7,25 cm från bilens kofångare i 55 blås! Nu ser du till att köra hårt på SM och ställ gärna av Lövkvist och co i någon lämplig backe;)

/Norlin