lördag 11 december 2010

Det har hänt mycket på den dagen jag varit borta från bloggandet....

I torsdags så drog jag iväg på techno/trance kryssning med Monday bar. Det var Lucia Cruice som stod på tapeten hur grymt som helst. Det var drag från början till slut. Redan när vi kom på båten så var det bra stämning och nästan alla hade hyttdörarna öppna och körde på med bra musik. Vi träffa många av Alex polare som hade varit med på ett gäng kryssningar förut så det blev lite förfest till runt 23snåret.
Efter det var det bara att borda dansgolvet, ohh djävlar vad det var drag där.














Totalt var det 20 DJ:s som höll publiken i extas på de dansgolven som fanns. Det här var ingen fest för kvällströtta för dansgolven var öppna till kl 07. Jag var såklart på G till stängningsdags. Det var många som inte spart på krutet när det gällde att klä ut sig. Det går ju inte att se ut som en torris när det är Lucia Cruice...














Runt 7 var jag lagom mosig och gick och slafa. Det var bara att sova ut till 12-13 sen öppna dansgolven igen. Det är inte som en vanlig kryssning där alla sitter apraka och helt slut och halvtrött spelar bingo dagen efter. Här är alla för att dansa och ha kul och går inte ut lika hårt för att dricka så det var lika bra drag på morgonen, hur grymt som helst.


På vägen hem fick jag ett trevligt SMS från Pumpen. Min Monark cykel hade kommit. Gissa vad jag har gjort idag då.
Ja det blev en vända till Cykloteket för att hämta upp cykeln. Det gick grymt fort att få fram den, Tack Thomas och Pumpen för det, grymt jobbat.
Blev även en vända till Skidsport vid Drottningsholmsvägen 324 för att kolla upp mina skidor som har varit lite hårda trots att spanet var uppmät exakt efter mig. Jag fick ett helt par nya skidor. Det blev ett par Atomic WorldCup med spliter nya bindningar också. Ett par Rottefella NNN R3 Classic.


















Grymt bra service tycker jag av Skidsport i Bromma. Kan verkligen rekommendera dem om ni ska köpa skidor.


















Nu har jag varit hemma och kört in mitt nya arbetsredskap. Tur att Cykloteket fick fram den så snabbt för jag har ju sålt alla cyklar nu.














Det blev 4st 4:or som första test. Jag ladda på lite för mycket och körde på 450watt på första intervallen. Gick bra typ 3:20 sen gick kadensen ner lite.
De efterföljande intervallerna gick på 405watt och 90 i kadens. Ni som vill räkna kan ju gissa vilket KP jag körde på då.
Den visade ju lite mer en min trainer som jag hade. Där hade jag jämt skägg att klara av 360watt.

11 kommentarer:

Steffoboy sa...

Men Per: på den där filmsnutten (utan mig bortredigerad) kan man ju tro att "dygnspartyt" inte alls var så toppen som inlägget annars låter meddela :)

Kul att du redan hunnit testa Monarken - och att trainern som oemotsagt hånat dig med låga watt-siffror genom åren fått lära sig veta hut! Alternativt får du visa alla dina konkurrenter på tävlingarna dina nyvunna watt :)

Pontus sa...

Kolla om det inte måste vara en 53 klinga! Tror nästan det!

Anonym sa...

Hoj, Vad kostar cykel komplett?

/Cesar

Anonym sa...

52t klinga är de orginal på 828:an från Monark iaf!

Per Kumlin sa...

Stefan: Ja de andra filmerna som jag när musiken verkligen var i gång var ljudet ännu sämre då kameran inte klarar av basen så det fick bli den..;o) Du skulle ha dansat istället;-)
Ja tänk om det va så bra att jag utvecklat nästan 100watt mer på bara några veckor;o)

Pontus: Enligt Monark så skulle det vara 52 så då verkar mina wattsiffror vara korrekta;o)

Cecar: den kostar 9995 på Cykloteket, Det är den strippade varianten så du måste ha vevparti med lager, sadel, styre, pedaler och kedja

Anonym sa...

Hej Per!
Har precis köpt en likadan testcykel och den fungerar jättebra. Jag undrar dock om du har monterat en magnet på vevarmen så kadens etc registreras ? Fick du med någon magnet vid köp ?'

mvh
Dan

Henrik sa...

Tjo.
Ännu en i cykelsverige som sitter på en Monark denna vinter, trevligt.
Hur har du löst kandensmätningen på din??
Det ska vara en 52 klinga annars stämmer inte watten.

Per Kumlin sa...

Tjena Dan och Henrik,
Jag fick inte med någon magnet vid köpet. Jag tog bara en magnet från ett CrossMax SLR hjul. Den fastna av sig själv på klingbulten så jag behövde inte tejpa eller få fast den på annat sätt. Blev riktigt bra.

Henrik sa...

Tjo.
Då har vi nästan gjort på samma sätt då. Jag köpte ett vevparti med trippelklinga och fräste en hållare till en hjulmagnet från Polar på jobbet som jag sen skruvade där lillklingan skulle ha suttit. Funkar perfekt.

Anonym sa...

Om du kör med 53-klinga så är effekten på displayen 2% för låg (52/53 = 98%). Det måste vara 52-klinga för att det ska stämma. Å andra sidan skulle du ju isåfall dra ännu mer Watt...respekt!

Sedan en annan detalj: kunde inte Cykloteket skaffa fram en sadelstolpe med steglös justering? Den som sitter på din TC nu är ju Monark tidigare modell. Så här ser den nya ut: http://www.kadens.se/blogs/rytz/3432.htm

/Gunnar Tibert

Per Kumlin sa...

Ja det där var lite konstigt, Fan fick jag en gamal sadelstolpe som Monark nästan tar 3000kr för om man köper den löst....
Jag satt ganska bra ändå som tur var och det går att sjuta sadeln fram och tillbaka. Det skulle dock vara bra att kunna justera höjden lite bättre.