torsdag 30 december 2010

Lite mode igen

Fick äntligen tag på ett par finbyxor. Slog till på både kostym och skjorta till då jag inte har någon riktigt fin. Är ju inte direkt den där kostymnissen men det kan ju vara bra att ha åtminstone en uppsättning ifall jag behöver klä upp mig lite gran.


Blev kostym från Tiger of Sweden och skjorta från Shirt Factory, självklart på rea;-). Får väl säga att det satt ganska bra faktiskt.Blev en vända till Skidsport också. 2 nya killar mätte upp skidorna och konstatera att det var rätt spann. Fästzonen var dock lite för långt bak så de kapa bort en halv dm där. Sen hade jag bara fått glidvalla förut. Enligt dem så var Atomic WorldCup skidan som jag har så hård så att den inte blir tillräckligt mättad med glidvallan och då försvinner för fort. Fick dem nu sicklade och det skulle vara mycket bättre för de här skidorna. Ska bli spännande att se om jag kan komma under 22:30 vid Ågesta 6km spår nu.

Har hunnit med 2 TC pass idag också. Ett innan frukost som gick fint på 339watt i 20 minuter.
Det andra på kvällen när jag kom hem gick inte lika bra. Körde 4x4 och starta kanske lite högt på 423watt och klara första andra gick jag ner till 414watt och tredje klara jag bara 409 i 3minuter sista gick runt 400-405watt och då klara jag precis 4 minuter.
Grymt jobbigt var det.

4 kommentarer:

STIZZE sa...

Bra kämpat! Men app app, vad är det för julkagge jag ser där?

Johan Mölleborn sa...

Snygg kostym och bra gnuggat på Monarken.
Gott nytt år!

Per Kumlin sa...

Ha ha ja julkaggen ska bort efter nyår...
Tackar Johan. Ja nu djävlar ska det produceras watt. Gott nytt år på dig också.

Jesper sa...

Per för FAAN...knäpp ALDRIG översta knappen om du iNTE har slips. Skandal....gör om gör rätt :P