onsdag 5 januari 2011

Jobb, styrka, IKEA, Bio, 4x4 kort sammanfattning av min dag...

Var halvdag på jobbet idag så jag passade på att styrketräna 1 timme efter jobbet. Körde 4 set om 5 repetioner på alla övningarna. Blev 3 ryggövningar och 3 benövningar och 1 mage.
Blev bara en minilunch på några mackor på det för sen skulle vi till IKEA och inhandla lite barnsaker. Blev en ihoppfällbart skötbord, en skötväska, en sovpåsse och några smådockor;-) Nu ska den lille få sova gott och bajsa fritt...
När vi ändå var i Kungens Kurva så tog vi en bio på Heron City, gäller att passa på nu. Det blev den nya Narnia filmen, ganska bra faktiskt.

Blev en sen middag med tacos och läsk på det. Inte den bästa uppladningen när jag skulle köra 4x4 när jag kom hem.
Var inte hemma förens 21:00 så det var bara att slänga på sig cykelläderna och börja trampa.














Kände att den där tacon ville lämna magen och komma upp igen. Det var fan inte långt ifrån, läsken hade gjort sitt för att svälla upp magen också.














Men jag klarade av att köra alla 4 intervallerna fullt ut på 409watt utan att lägga en pizza så jag får vara ganska nöjd ändå. Men aldrig mer fastfood innan ett hårt intervallpass det säger jag bara.














Nu ska det bli lite slappa framför TV:n innan det är dags att gå och lägga sig.

2 kommentarer:

Tille sa...

Mat och speciellt sån mat funkar inte alls innan korta intervaller. Hade jag kört snabbmat och 400W-intervaller hade det varit en tävling om vad som skulle haverera först - benen eller magen.

Johan Mölleborn sa...

Om jag hade kört 4x4 på 409 watt så hade det inte spelat nån roll vilken mat jag ätit, jag hade brunnit upp hur som helst.