tisdag 8 maj 2018

2 varv runt Fiskartorpet

Idag blev det hårdkörning. Gasa på ganska ordentligt med Jonathan till jobbet. Vi körde på ganska bra runt Edsviken och sen blev det en maxning runt Hagaparken. Var 6 sekunder ifrån mitt personliga rekord på Haga Shorline South så formen verkar vara påväg lite.

Påväg hem så blev det 2 varv på den långa Fiskartorpet banan. Körde först ett ganska hårt rekvarv för att se hur banan såg ut. Det var tort och fint på de flesta ställena men det var fortfarande kvar 2-3 ganska stora lerhål.
Jag lyckades inte komma upp för den första långa backen utan att sätta ner foten heller.
Tiden blev 21:24 så det var inte supersnabbt.


Nu var det dags för andra varvet och där tänkte jag att jag skulle försöka köra så snabbt så möjligt. Fick lite bättre flyt och nu kom jag upp för backen också. 
Hittade lite bättre spår nu och fick till lite gämnare körning men det var inte helt felfritt. Det finns ju ganska många spårvall att välja på och det gäller att komma rätt om man vill köra snabbt.
Kom in på tiden 19:46 så det var en bitt kvar till mitt personbästa. 
Vet inte om jag var seg sen hårdkörningen i morse eller om spåret har blivit lite stötigare. Eller så är formen inte så bra trots allt.

Blev lite hårdkörning runt Edsviken hem också.

Fick faktiskt ett Strava KOM på Snakebitess och fick andra bästa tiden på Östra Edsviken så det var positivt i alla fall.
Blev ett fint pass på 1:44 med en hel del hårdkörning.

Inga kommentarer: