söndag 17 oktober 2021

CES Flottsbro halt men roligt

Idag blev det Capital Enduro Series i Flottsbro. Jag kom dit så jag skulle hinna testa några av banorna innan start. Dock hade jag missat 5:an helt av de 7 banorna vi skulle köra. Hade bara kört den halvt igår då jag inte hittade riktigt.
Men det var bara att hoppas att det inte skulle vare men allt för svår.
Vi började med SS1 som var en riktigt hal bana med en massa rötter och stenar.
Där gick det inte alls för mig. Jag halkade ur redan i början och kom aldrig in i matchen. 
Jag kom knappt i pedalerna på den banan och fick aldrig något flytt.


På SS2 gick det mycket bättre. Hade skapligt flytt och gjorde inga större misstag. Kom ikapp en stackare på slutet som hade vurpat men förlora inte många sekunder på det.

SS3 var lite brantare stigar och en del hala partier. Fegade lite där och vågade inte dra på ordentligt. Gjorde dock inga större misstag där.

SS4 var en flowig bana med en del snabba kurvor men inte så brant. Gick ganska bra där.

Sen kom SS5. Den var ganska lång och en hel del trampa på. Den var inte riktigt lika som jag hade kört igår och jag missade en del kurvor. 
På slutet kom man till en stor sten och jag såg inte landningen efter så jag fegade ur och klev av.
Tror inte den var så farlig men jag vågar inte gasa när jag inte vet hur det ser ut.

Nu var det SS6 som var samma som SS1. Den här gången gick det bättre och jag lyckades ta mig ner utan att sladda ur. Kände dock att jag fegade alldeles för mycket för att det ska kännas bra. Jag måste lära mig att släppa på mer när det är halt och stenigt.


Sen var det dags för sista SS7. Det var ganska mycket trampa på den och på slutet branta det till men en hel del stenar och tighta kurvor och ett litet hopp.
Fick till ett ganska bra åk där och gjorde inga direkta misstag men jag känner att jag fortfarande fegar för mycket när det börjar bli brant och tekniskt.

Var grymt kul att köra idag. Riktigt fint väder och fina stigar. Lite halt och utmanade på sina ställen men det är som det ska vara.
Riktigt grymt arrangemang.

Tittade och hejade på de som körde efter mig.

Det var en del olika spårvall på
Slutet av SS7. Kul och se olika tekniker.


Sen blev det ett par varv i Bikeparken innan det var dags att åka hem.





Inga kommentarer: