onsdag 29 juli 2009

Antiklimax...

Skulle ha flugit aerobaticflyg idag med Liveit men dom hade lyckats boka den 29 augusti i stället för 29 juli. Dom hade såklart lyckats skicka konfirmationsmailet där datumet stod till fel adress också trots att dom skickat mail till mig förut.
Det var bara ren tur att jag ringde till flygarrangörena innan jag drog iväg, annars hade jag kommit till Uppsala och fått veta att det var nästa månad dom skulle ta emot mig.
Som tur var kunde flygarrangörena ändra tid åt mig så det var bra.

Vilka klåpare jag hade uttryckligen sagt till Liveit att jag bara har semester till 9 augusti och att jag helst ville ha det direkt efter Bulgarienresan och då sa dom till och med onsdag 29 juli och inte lördagen den 29 augusti....
Tur var väl det ändå kanske för senare på eftermiddagen så började jag känna mig väldigt hängig och varm. Tog tempen och den stannade inte förrens 39 så nu blir det till att vila upp sig och hoppas jag blir frisk till Södertälje Kalas Cup i helgen.
Jag som hade hoppats på att köra lite tempo med Micke och Stefan ikväll vid Fiskartorpet och få väcka benen inför Södertälje. Nu blir det vila och dricka te istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan Per,

Tänkte höra om du minns namnet på flygarrangörena? Tänkte försöka boka via dom direkt istället för via liveit. Om du har namnet får du gärna maila mig på jonis_@hotmail.com