söndag 25 juli 2010

Niagara Falls

Igår blev det en tripp till Niagara Falls. Vi körde småvägarna längs kusten för att få lite bättre utsikt och roligare vägar att köra på än dom stora motorvägarna Vi kom till en liten trevlig by som hette Niagara on the Lake.

Här fanns en fin liten gågata med alla möjliga småaffärer i. Vi hitta den här lite udda souveniraffären med massa julsaker i. Eva fick tag på några tomteörhängen som hon köpte.
Vi drog sen vidare till Niagara Falls.
Det var riktigt vakert. Tyvärr så lyckades jag inte få så bra bilder därifrån så ni får hålla till godo med dom här....
Vi strosa runt ett par timmar innan i drog tillbaks till Burlington där det var en liten Jazz och Blues festival. Var ganska skön musik faktiskt, inte den jag lyssnar på i vanliga fall, men det var skön stämning och lagom mycket drag.
Idag har det inte hänt så mycket. Har varit ute ett par varv med Caesy och rastat henne sen blev det ett besök till Mormor och Morfar i Oakville. Mormor mådde bra och sprang runt och fixade. Morfar var lite trött idag men annars i bra slag så det var skönt att se.
Tänkte träna ikväll men det började ösregna så jag stod helt enkelt över.
Jag är ju trots allt på semester och då ska det varva planlös träning och bara när det känns riktigt kul.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fan va avis jag blir, ni ser ut att ha det bra på andra sidan pölen. Hoppas att ni åkte båten in i fallen det var maffigt, och jag har bra bilder på fallen.Ha det bra. Tommy

Per Kumlin sa...

Ja det är riktigs skönt med lite avkoppling. Varmt som fan är det här så jag kan inte klaga.
Syns i skogen om några veckor.