måndag 4 april 2011

Lugn dag med tvätt på schemat

Inget intressant på schemat idag. Blev till att tvätta då lille Oskar har skitit ner en hel del kläder. Har meckat ihop min Scott Spark RC. Klippte till vajrarna igår då de var lite långa. Gjorde misstaget att skruva lås låsningen till bakdämparen då jag inte såg vart vajern gick. Scott Spark RC bakdämpare
Det var ett stort misstag. Det satt ju en liten fjäder där inne som var ett helvete att få tillbaks. Tog säkert en timme att få till den men nu ser det lite mer cleant ut. Bromshöljena är fortfarande lite långa. Får se om jag gör något åt dem. Men nu är det mesta justerat så långt jag kan. Sadeln blev bytt till en Tune Speedneedle och sen fram och nerflyttad lite och styrstammen vändes neråt och returen på dämparna snabbades upp lite gran.
Scott Sparken finjusterad
Nu känns det riktigt bra. Får ta ut den i skogen en vända och se hur det känns när det gäller också eller om jag behöver några mer småjusteringar. Den gick som en gud i skogen redan från början så förhoppningsvis känns det ännu bättre nu och jag får mindre ont i ryggen.

Inga kommentarer: