fredag 25 januari 2013

Blev 4x4 på 420 watt istället för skidor

Planen i början var att köra skidor igen då det var så fint väder och underlag igår och det såg inte ut att vara sämre idag.
Tyvärr var jag alldeles för trött och försov mig. Hade lämnat Oskar på inskolningen på förmiddagen och hade några timmar ledig innan jag skulle tillbaks och leka lite till med Oskar.
Tänkte att jag kan sova 20 minuter och få en liten powernap men det råkade bli 1,5 timme och då var det bara 1,5 timme kvar tills jag skulle vara tillbaka och det hinner jag aldrig ut och åka skidor på och sen äta lunch.

Det fick bli att hoppa upp på Monarken och riva av 4st 4:or iställlet.
hade trötta ben men framförallt trött skalle idag. Klarade 1:a på 420 watt men sen fick jag ta 15sek paus på 2:an och 3:an för att klara mig. Sen vakna skallen till liv och jag pressa hela 4:an utan paus och klara till och med att öka motståndet sista minuten men sen var jag helt död.

Det är då fan vad det mentala kan spela sprat ibland. Jag borde kunnat pressa mig på 2:a och tredje också tycker jag då jag klarade att höja motståndet på sista men min skalle verkar inte riktigt vilja vara med och ta ut sig när jag vet att jag har några intervaller kvar.Måste lära mig att tänka att jag bara ska köra en intervall och se hur långt jag kommer.

Nu är jag trött och ska sätta mig ner och se på lite film och smaska chips. Vilken film ska man se idag då? Finns ju några att välja på

Inga kommentarer: