torsdag 5 november 2015

Personligt rekord på CX SM banan med min Stumpjumper

Ikväll blev det till att cykla till Stora Skuggan och köra några varv på CX SM banan med min Stumpjumper. Fick sällskap av Thomas Pettersson också som jag mötte på banan. Grymt kul att få sällskap när jag skulle köra lite intervaller. Både jag och han hade precis kommit ditt så vi hade bara hunnit dra ett varv själva.


Planen ifrån början var att dra 4 varv på raken men nu när jag fick trevlig sällskap tänkte jag det kunde vara roligare att köra som intervaller istället.

Vi drog av 3 varv till i riktigt bra fart. Kändes bra i benen och jag hade ganska bra flytt i kurvorna men hade inget riktigt igångdrag kändes det som.

Lyckades ändå slå mitt personliga rekord ifrån CX SM med nästan en halv minut. Sista varvet körde jag in på 6:52. Undrar om jag har blivit starkare eller om banan är lättare att köra med MTB än cross.
Var ju inte direkt pigg på SM men jag kan inte påstå att jag kände mig superpigg nu heller.
Dock så har jag fått sova nogurlunda några näter nu och det kan ju faktiskt göra underverk för formen.

Skönt att det går åt rätt håll nu. Kanske kan få lite form till de sista CX tävlingarna som går i slutet av november i Eskilstuna och Södertälje.

Efter intervallerna så blev det att köra hem via Edsviken. Den vägen är grymt mycket roligare att köra än asfaltsvägarna via Ulriksdal och Helenelund.

Drog på lite på hemvägen också så att jag skulle bli lagom trött när jag kom hem.


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för ett grymt kul träningspass!,Det gör jag gärna igen så får vi putsa lite till på tiderna!��/Thomas