lördag 14 februari 2009

Nu är man på banan igen hoppas jag. Känns inte i halsen i alla fall.

Halsen har fortfarande inte bestämt sig riktigt än för om den skall vara frisk eller inte. Körde mitt första cykelpass för veckan i går. Körde bara 2½ timme och det kändes skapligt bra i benen var lite stum i början bara. Tänkte att jag skulle gasa på lite sista timmen för att se hur det kändes. Gick upp till 160-165 i puls ca 10 minuter och det kändes helt ok. Sen vred jag på lite till och var uppe runt 170-175 och då började jag känna av lite i halsen igen och börja hosta lite. Fan ska det aldrig bli bra. Jag vill börja kunna köra hårt nu som man får upp formen lite.
Har varit borta alldeles för länge ifrån hårdträning nu känns det som.

Ja det var ju alla hjärtans dag igår också. Så det blev lite middag på Mandarin City. En sån där härlig Mongolisk BBQ och Sushi. Man gick inte hungrig därifrån i alla fall det är en sak som är säker. Man såg att det inte bara var vi som hade kommit på att bokat plats där. Det var i stort sett fult med par där och firade. Kanske inte den vanligaste restaurangen att ha en romantisk middag på men trevligt och gått var det....;o)
Resten av kvällen fördrevs framför TV:n till komedin Bruce den allsmäktige. Kanske inte den bästa film Jim Carry har gjort men den hade ganska många roliga inslag. Man fick sig en del skratt i alla fall. Han har ju alltid sitt gummiansikt att ta till.....

Idag var jag ute och körde med Stefan Nilsson. Det blev 5 timmar distans med inslag av lite fartökningar i backarna. Det blev också ett var på Coffe Cup banan som vi ska tävla på nu på lördag. Det var lite i isigaste laget men det går att köra odubbat men det går nog snabbare med dubb. Så nu har ni fått lite insiderinformation om banan som ni självklart ska köra på lördag. Banan är som gamla keps cupbanan så det är inga nya spår. Den gick riktigt snabbt att åka på då det var hårdpackat hela varvet.
Sen drog vi vidare mot Tullinge, Oxhagen Tungelsta. Det blev några skyltspurter och det var jämnt kan man väl lugnt säga. Det var alltid den som drog upp spurten som van.
Sen bar det av hemåt via Farsta, Årsta och en liten avstickare mot Alvik och Ulvsunda så jag fick mina 5 timmar. Stefan började bli lite trött på slutet så han fick lite godis av mig så han skulle klara sig hem, började känna mig lite seg i benen också sista bitten hem men jag var inte hungrig bara lite seg i benen. Blev ett riktigt fint pass, 146 i medelpuls och 4589 kalorier brända och ca 12 mil till ryggalagda. Känndes bra i halsen också. Hosta nästan inget under passet så förhoppningsviss kan man börja dra på nu.
Nu blir det filmkväll igen. Ska se Max Payne. får se om det är något att ha.

Inga kommentarer: