söndag 5 april 2009

Kryssning på min vilodag.....

Jag hade fått erbjudandet att hänga med på kryssning med mitt gamla jobb. Det är ju lite nära tävlingspremiären för såna saker för man vet ju hur det brukar bli när man ska ut på sjön...;o)
Men jag hade inte träffat dom sen jag sluta på HP så jag kunde inte tacka nej. Det är ju ett skönt gäng att vara med och det var riktigt många som skulle med. 24 pers blev vi som skulle våldgästa Tallinks Galaxy.
Många av oss började kvällen med den gamla hederliga buffén, riktigt gott men inte så bra för vikten.... Sen bar det av till taxfreen för att inhandla lite godsaker.
Vi hade en halv länga på plan 5 så där blev det förfest. När grabbarna grus sätter igång då blir det roligt. Vi satt och snacka skit till runt 11 sen bar det iväg till Starlight.
Träffa ett helt gäng från Qbranch också det var lite kul. Det var runt 20pers från helpdesken som var ute och svira. Jag och några till drog upp till Disco Zenith och där blev jag kvar tills det stängde runt 5 snåret, var tvungen att dansa av mig lite för det var ju ett tag sen.....;o) Blev som ett halvt träningspass då jag nästan stod och hoppa runt non-stop. Kände sig nästan som kungen på dansgolvet, synd att jag inte kan dansa ordentligt bara.... skulle vara kul och kunna dra några riktiga moves ala DJ Wich style...

Var lite segt dan efter. Fanns inte allt för mycket att göra på båten på hemvägen och den skulle inte komma i land förens 18:15 så man hade några timmar att döda. Tur att man var i gott sällskap.
Idag har man inte fått mycket gjort. Var ute 2 timmar och körde backträning. Masa mig upp för Flottsbrobacken 6 gånger, hade inte världens piggaste ben. Tog i som en stucken gnu men fick tider runt 5minuter så det var inte mycket att hurra över. Får skylla på att jag var lite trött och att det var ganska lerigt första halvan upp.....
På hemvägen brände jag av 4st 30sekunders intervaller för att ta död på mig riktigt ordentligt.

Inga kommentarer: