onsdag 23 november 2011

Försökte mig på BOX idag...

....det gick väl sådär. Uppvärmingen gick bra sen var det dags att dela in oss i par där ena körde mitsar och den andra handskar. Körde på skapligt hårt och försökte få kraft i slagen.
Sen gick vi över till de lite grövre mitsarna då vi skulle kör sparkar.

Jag körde mot våran VD Stephan Andersson som är en gammal thaiboxare eller liknade så jag veva på ordentligt då jag tänkte att det tål han säkert. Det är inte ofta man får pukla på VD:n utan några obehagliga kosekvenser:-)

Men det straffa sig ändå. När jag fick upp pulsen och flåset ordentligt så fick jag värdens magknipp. Vet inte om det var Oskars kräksjuka som plötsligt slog till för jag hade inte känt något förut.
Tog mitt förnuft till fånga och la ner träningen.

Blev helt kraftlös på vägen hem och kände mig lite orolig i magen. Hoppas jag inte åkt på något skit nu när Oskar äntligen verkar ha blivit skapligt frisk, och hoppas verkligen inte jag har smittat ner min VD med något nu bara. Skulle inte kännas så bra, först puckla på han och sen ge han kräksjuka....

La mig ner halvt förlamad när jag kom hem och hade ingen ork alls. Fick tillslut i mig lite mat och då blev allt bättre. Hoppas det bara var något tillfälligt så jag kan komma igång med träningen igen.

Inga kommentarer: