söndag 24 juni 2012

Grymt midsommarfirande i Fredriksdal

Blev en riktigt trevlig midsommarafton ute i Fredriksdal med Mats och Karin och 2 par till.


Det bjöds på riktigt fint väder för ovanlighetens skull och vi fick en massa god mat. Alla hade vi småbarn så det passade perfekt att de fick leka loss på den stora gräsmattan som de har.


Oskar var på bra humör som vanligt och sprang runt för det mesta. Här liggar han dock och chillar lite efter midsommardansen runt stången.


Vi sov över där och blev bortskämda med god mat och trevligt sällskapp. Mats är en riktig pratkvarn och har samma sjuka humor som mig så jag har garvat läppen av mig hela midsommar. Det har varit grymt kul.
Vi åkte sen hem efter lunch och tog en promenad ner till Heron City där vi tog en middag på O´learys. Oskar ville såklart smaka på allt så han fick både det ena och det andra av våran beställning.


Oskar blev sen hyperaktiv av all mat så vi var tvugna att rasta av han i flipperhallen. Han fick en runda ute i lekparken också sen tog batterierna slut vid 21:30 tiden.


Då var det dags att gå hem. Jag hade ätit en hel del också så när vi kom hem fick det bli en timme på Monarken och bränna lite kaloreier. Blev ett High Chapparalpass med 4 minutare och 2 minutare och 1 minutare.

Inga kommentarer: