söndag 6 september 2009

Lite återhämtning med fika och bio

Kändes ganska bra i kroppen idag trots gårdagens hårdkörning. Blev en lätt cykeltur på 1 timme på morgonen. Sen var Eva och jag ute och strosa runt. Blev en fika i Södertälje med en liten promenad. Hade tänkt ta en titt hos Tom Titts expriment där men det stängde lite småtidigt så det kändes inte lönt att gå in om vi ändå inte hunit titta igenom allt. Vi drog till Heron och käka middag och tog en bio istället.

Det blev Baksmällan. Grymt rolig film med riktig sjuk och skön humor. Den var klart sevärd. Jag säger bara snacka om grym hangover. 4 killar som ska ha svensexa där allt går fel för att sedan vakna med minneslucka i ett söndertrashat hotelrum. Hela filmen går ut på deras försök att komma tillrätta med vad som hände på deras vilda kväll och det var riktigt skruvat.

Bockstensturen blev en dyr historia. Lervattnet hade käckat upp bromsbeläggen ända in till metallen så dom i sin tur hade käkat upp mina lätta fina aluminiumskivor.
Surt sa räven men dom gick inte att använda något mer. Så här såg dom ut efter att ha fått slipas ner av lite metall.
Det fick bli ett par nya skivor från Innolite. Dom var några gram tyngre men skulle ha bättre bromsverkan och vara mer slittåliga så jag får hoppas dom nya klossarna på det ska bli bra till SM nu.

Inga kommentarer: