torsdag 24 september 2009

Lyxfällan vilka underbara knäppskallar det finns.

Satt och halvsov mig igenom ett av alla IQ fiskmås program efter träningen idag. Det var Lyxfällan som gick på 3:an. Nu hade dom fått tag på 2 rikspuckon som hade förköpt sig igen. Det var ett yngre par som hade en gemensam nettoinkomst på runt 25000 viket inte är så grymt mycket. Thomas och Evelina som paret hette hade verkligen noll koll. Dom hade lån, krediter, hyra och andra utgifter på 58500 varje månad. Hur fan lyckas man med det. Som man brukar säga det lyser där uppe men ingen är hemma, hjulet snurrar men hamstern är död.
Evelina var ett strå vassare. Hon kunde inte förstå att dom var tvungna att byta bort sin fina bil mot en lite billigare. Blev hon tappad som barn och hade betong i sandlådan eller? Ingenting gick in i hennes lilla skalle. Dom hade ett hus som var helt genomruttet och mögligt och geniet Evelina trodde att det där var nog inte så farligt, lätt fixat på en kvart, ja just det om dom bodde i ett litet legohus kanske. Puckot hade lyckats skaffa barn också, kul för den lilla krabaten att krypa runt bland allt mögel. Men det är ju viktigare att ha en fyrhjuling i trädgården och en stor platt TV i vardagsrummet. Ibland undrar man om det inte skulle krävas licens för att skaffa barn eller att man åtminstånde har en IQ över 10.

Ja ens egna små problem blir ganska obetydliga när man ser dom här idioterna som inte ens förstår att dom har problem.

2 kommentarer:

Unknown sa...

huvudet på spiken Per. Håller med till 100% körkort på att få göra barn

Per Kumlin sa...

Ha ha ja ibland undra man. Vilken idiot som helst får skaffa barn och fostra det trots att dom är pedofiler, knarkare, misshandlare eller helt oanpassade. Men för att få dyka så ska man ha certifikat och god hälsa.