tisdag 26 januari 2010

Lite slalom och rally för omäxlings skull

Tänkte jag skulle testa lite slalom idag. Det var runt 3-4år sen sist tror jag. Patrik skulle ut till Flottsbro och tyckte jag skulle med så jag tacka inte nej.

Det blev ett gäng timmar i backen. Väl där så träffa vi halva Spårvägenungdomen också. Lillhäggot, Kangas, Arne och RosMarie var där och övade också.

LillArne och lillhäggot satsade friskt i hoppen och körde 360 och massa andra stunts.

Patrik ladda på ganska bra han också.

Själv kände jag mig lite för gammal och feg för det. Det fanns bara ett stort hopp på 14m och det kändes lite väl att börja med det när jag inte stått på ett par skidor på 3-4 år.
Så här såg avstampet ut till hoppet. Får jag öva på lite mindre hopp först så ska det inte vara några problem tror jag. Landningen såg riktigt fin ut, det gällde bara att ha fart så man kom dit.

Kändes ovanligt att ta liften upp när jag i vanliga fall har fått cykla eller springa upp men det var skönt...;o)

Blev en riktig rolig kväll i Flottsbro med grabbarna grus.

På hemvägen när jag skulle svänga av mot Sätra vid HeronCity och IKEA så såg jag en helt tom parkering med blandad snö och is på som bara skrek efter att få lite hjulspin.
Jag fick i alla fall till en 360 den här dagen satt riktigt skönt...;o)

Kärran är ju framhjulsdriven så den vill mest gå rakt fram vid fullgas eller fullt rattutslag. Men med hjälp av handbromsen så fixa man till en piruett utan problem.
Den var förvånansvärt lättstyrd faktisk. När man fick sladd kunde man bara styra lätt och släppa gas så gick den dit man ville.

Fick man problem var det bara att hjälpa till lite med handbromsen och ge lite gas så ordnade det sig.

Var riktigt kul att få testa kärran på vinterunderlag.
Måste nog öva lite mer vid tillfälle. Kan vara bra att veta vad man ska göra vid eventuell krissituation.

1 kommentar:

buy 4gb mini sd sa...

we can see lots of snow are there and they enjoy it lot I am very glad to see this one it is so nice and cool picture of scatting on the snow I am very glad about this one.