måndag 25 januari 2010

Sista maxtestet på GIH för den här gången.

Trodde det skulle gå skit idag. Hade fått en liten insulinkänning någon timme efter lunch. Blodsockret var nere på 2 och mitt reservkäk var slut. Som tur var så fixade en snäll kollega en cola till mig sen fick jag lite choklad av en annan så jag slapp springa till kiosken i det tillståndet.
Riktigt snällt när man var i lite smånöd där.

Jag skulle på maxtest 2½ timme efter det och tänkte att det här kan nog bli lite svårt efter den genomklappningen.
När jag väl börja trampa sen så kändes det ganska stumt i benen och funderade på hur det här skulle gå. Men när väl själva maxtestet börja och jag fick höja kadensen till 90 så kändes det mycket bättre.

Efter runt 7minuter så börjades det kännas riktigt tungt och jag undrade om jag ens skulle orka upp i 475watt men sen fick jag i en överväxel och kom upp i 475watt och lyckades hålla det i 55s så jag nästan fick växla upp till 500watt. Det var nytt rekord för mig. Fattar inte hur det gick till med den uppladdningen jag hade.

Jag verkar alltid ha mer och ge än vad jag tror. Det syns på en del tävlingar där jag har det snabbaste varvet på slutet. Måste lära mig att ta i mer tror jag. Har nog hamnat lite för mycket i komfortzonen när jag kört. Får se till att ändra på det nu.

Inga kommentarer: